VALMENNUKSET

Täältä löydät infoa valmennuksistani.

Kevät 2019:
 • Ainutlaatuinen minä -verkkovalmennus 18.3. alkaen 45 EUR
 • Unelmaelämä 30 -verkkovalmennus 11.3. alkaen 24 EUR
 • Yksilövalmennus (Kouvola, Lahti ja etänä) NELJÄ PAIKKAA auki maaliskuusta eteenpäin alk. 85 EUR/kk
 • Yksittäiset valmennukset yksilölle 40 EUR/90min
 • Yksittäiset rentoutushetket yksilölle 20 EUR/60min
 • Puhelinvalmennus yksilölle alk. 35 EUR/60min

AINUTLAATUINEN MINÄ – VERKKOVALMENNUS 18.3. ALKAEN:

 • 10 viikkoa 45 euroa TARJOUS 38 EUROA 10.3. SAAKKA!!
 • tarkoitus: tutustua itseen ja vahvistaa minäsuhdetta
 • hyödyt: opit tuntemaan itseäsi paremmin, näkemään oman ainutlaatuisuutesi ja omat mahdollisuutesi, opit kohtelemaan itseäsi lempeämmin ja hyväksyvämmin, opit erilaisia työkaluja ja oivallat uutta
 • kyse on vain ja ainostaan sinusta: kuinka rakastaa itseään enemmän?
 • maanantaisin uuden teeman tekstisisältö ja harjoituksia 3-5 kpl
 • yhteinen facebookryhmä ja mahdollisesti livelähetyksiä
 • työtapoina: kysymykset, kirjalliset harjoitukset ja äänitteet (mielikuvamatkat tms.)
 • mahdollisuus osallistua toukokuussa yhteiseen tapahtumapäivään Helsingissä tai Lahdessa (tarkka aika, paikka ja hinta ilmoitetaan valmennuksen alussa ja mielipidettänne kysytään, ei pakko osallistua)

Miten sinä katsot itseäsi? Mitä ajattelet itsestäsi? Mitä tunnet itseäsi kohtaan? Miten tämä kaikki vaikuttaa elämääsi?

Olen itse kamppaillut vuosia epävarmuuden, itseinhon, häpeän.. kanssa. Tiedän miltä tuntuu, kun on vaikea katsoa itseään lempeästi, kun tuntuu olevan viallinen. Tiedän miten moneen asiaan se voi elämässä vaikuttaa. Tiedän myös miten vaikea on tutustua itseensä ja muuttaa käsitystä itsestään, muuttaa sitä kaikkea mihin on jo kenties vuosia uskonut. Jopa silloinkin kun tietää, että itsensä tulisi hyväksyä sellaisena kuin on. Olen tehnyt usean vuoden työtä itsensä hyväksymisen ja rakastamisen kanssa, kipupisteitä on edelleen, mutta pitkälle on tultu.

Kouluttautuessani hyvinvoinnin pariin ja nykyisessä valmennustyössäni törmään usein kysymykseen: miten paljon yksilö arvostaa ja rakastaa itseään? Tuntuu siltä, että ihan sama mistä asiakkaiden kanssa keskustelu alkaa, se päättyy aina tähän kysymykseen. Tämän ja omien kokemuksien vuoksi, olen yhä selkeämmin tullut siihen päätökseen, että minäsuhteen valmentaminen on minun juttuni. Päämääräni on, että ihmiset kokisivat enemmän hyväksyntää, lempeyttä ja rakkautta häpeän ja itseinhon sijaan.

Tämä valmennus on yksi keino siihen. Lisäksi tuotan samassa teemassa tapahtumia ja valmennukseen osallistuminen mahdollistaa osallistumisen vain valmennusryhmälle suunnattuun tapahtumaan.

Uskon siihen, että monien elämä muuttuisi kokonaisvaltaisesti paremmaksi, jos me kiinnittäisimme vain enemmän huomiota siihen miten koemme ja näemme itsemme, ryhtyisimme muuttamaan sitä rakkaudellisemmaksi. Tämä asia kuitenkin liittyy vahvasti kaikkeen mitä meillä on elämässämme; ihmissuhteet, ura, harrastukset, unelmat, terveys, elämäntavat, talous… Monille on oikeasti haaste tehdä itselle hyviä valintoja ja päätöksiä, jo sen takia, että ei esimerkiksi koe itseään tarpeeksi arvokkaaksi tai ei näe omaa voimaansa unelmiensa mahdollistajana.

On vaikea luoda ihmissuhteita, jos ei pidä itseään rakkauden arvoisena, terveellisiä elämäntapoja voi olla vaikea pitää yllä, jos ei arvosta itseään tarpeeksi tai on haastavaa toteuttaa omia unelmiaan, jos uskoo vain omaan epäonnistumiseen.

Kuitenkin, jokainen meistä on ainutlaatuinen ja täysin riittävä. Vaikka en ole tavannut sinua, uskon, että sinullakin on paljon annettavaa ja sinulla on mahdollisuuksia vaikka mihin. Uskon, että olet täysin riittävä omana itsenäsi.

Jos teksti puhuttelee sinua, mieleesi nousee esimerkkejä omasta elämästäsi, haluaisit tuntea oman voimasi, kaipaisit enemmän rakkautta… tule mukaan valmennukseen ❤ En voi täysin luvata mitä se sinulle tarjoaa tai että elämäsi muuttuu kokonaan. Mutta lupaan itse tehdä kaikkeni ja mikäli sinä uskallat ottaa ensimmäisen askeleen ilmoittautumalla mukaan, tämä voi olla yksi elämäsi parhaimmista päätöksistä, uuden ajan alku. Lisäksi ryhmä ja tapahtuma voi tarjota sinulle valtavasti vertaistukea.

Ilmoittaudu mukaan pian! Osamaksu on mahdollista, kysy siitä lisää.

Ilmoittautumiset ja kyselyt: kristakatariina@outlook.com

UNELMAELÄMÄ 30 – VERKKOVALMENNUS 11.3. ALKAEN:

 • 30 päivän tiivis valmennus unelmille 24 euroa
 • tarkoitus: tutustua siihen kuka olet ja mitä elämältä haluat
 • hyödyt: tutustut itseesi, asetat unelmia ja tavoitteita, luot suunnitelmia, lähdet kuuntelemaan enemmän omaa ääntäsi ja ryhdyt luomaan omaa unelmiesi elämää
 • maanantaisin 2-5 harjoitusta (kirjallinen ja äänite)
 • joka päivä yhteisessa facebookryhmässä inspiraatio tehtävä/ajatus/haaste
 • työtapoina: facebookryhmän kuvat, lähetettävät kirjalliset harjoitukset sekä äänitteet

Tammikuussa alkoi 16 viikon Unelmaelämä todeksi verkkovalmennus ja se on saanut hyvää palautetta. Olette toivoneet unelmille nopeampaa valmennusta ja tässä se nyt on! 30 päivää, joka maanantai uusia harjoituksia ja joka päivä uusi inspiraatioisku yhteiseen ryhmään. Voi kuulostaa paljolle, mutta tämä on kevyempi valmennus kuin alkuperäinen. Harjoituksiin ei kulu niin paljon aikaa, mutta näin tiiviissä paketissa ne aivan varmasti käynnistävät uusia oivalluksia ja toimintatapoja! Sinun ei tarvitse käyttää joka päivä aikaa valmennukseen, muuta kuin niin että katso yhteisenä jaettu kuva. Jo sen lukeminen (kesto ehkä 15 sek) pistää sinut työhön!

Tuntuuko sinusta, että haluaisit unelmoida enemmän? Tai sinä haluaisit löytää unelmasi? Tai haluat ryhtyä vihdoin toteuttamaan niitä? Oli miten tahansa: jos haluat työskennellä jotenkin unelmiesi parissa niin nyt on siihen mahdollisuus!

Unelmointi on itselleni hyvin iso asia ja se inspiroi minua eteenpäin. Nautin, kun saan elää oman näköistä elämää! Muistan hyvin sen ajan, kun unelmia ei ollut ja ajattelin, että ne eivät ole minua varten: onnekkaat ihmiset unelmoi ja todella onnekkaat toteuttavat unelmia. Erikoinen ajatus. Meistä useimmilla on unelmia, halu löytää omat unelmat ja/tai luoda ne toteen.

Valmennuksen avulla pääset ensiksi tutustumaan itseesi, tarkastelemaan mitkä ovat niitä sinulle oikeita sydämen unelmia. Puhumme hieman siitä mikä estää meitä toteuttamasta unelmia. Mutta sitten teemme päätöksiä ja suunnitelmia ja ryhdymme muuttamaan arkeamme. Tämä ei siis ole vain haaveiluvalmennus, vaan todella me ryhdymme töihin!

Valmennuksen sisältö jää sinulle, joten voit palata niihin myöhemminkin sekä tehdä omassa tahdissasi halutessasi.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: kristakatariina@outlook.com

Mainokset