VALMENNUKSET

Täältä löydät infoa valmennuksistani.

Kevät 2019:
 • Kevyt olo -painonpudotusvalmennus verkossa 7.1.2019 alkaen 12vko/45 EUR
 • Yksilövalmennus (Kouvola, Lahti ja etänä) KOLME PAIKKAA auki tammikuusta eteenpäin alk. 85 EUR/kk
 • Yksittäiset valmennukset yksilölle 40 EUR/90min
 • Oma Rauha -ryhmärentoutuskurssi 20 kertaa/69 EUR alkaen 16.1.
 • Yksittäiset rentoutushetket yksilölle 15 EUR/60min
 • Puhelinvalmennus yksilölle alk. 20 EUR/60min
 • Tulossa retriittejä ja workshoppeja eri teemoissa
 • Muissa valmennustoiveissa ota yhteyttä ja katsotaan miten pystymme sen toteuttamaan

KEVYT OLO -PAINONPUDOTUSVALMENNUS ALKAA 7.1.2019 !

Toiveisiinne on vastattu ja tammikuussa alkaa yhteisesti mieheni kanssa toteutettava verkkovalmennus elämäntapamuuttajille ketkä haluavat pudottaa painoa. Kyseessä ei ole ehkä se perinteinen valmennus, vaan tässäkin muutosta tehdään elämäntapojen lisäksi syvemmällä tasolla eli mielessä ja tunteissa. Vaikka haemme fyysistä muutosta, haluamme kevyempää oloa myös sisäisesti. Lisäksi painonpudotukseen liittyy vahvasti mieli ja tunteet, etenkin jos yksilöllä on ollut haasteita koskien suhdetta ruokaan/itseen/tunteisiin/liikuntaan. Joten tässä valmennuksessa saat pian valmistuvan Personal Trainerin ohjeet ravinnon ja liikunnan saralta, mutta myös kokemusasiantuntijan, hyvinvointivalmentajan sekä Life Coach opiskelijan (ratkaisukeskeinen valmennus) erilaisia harjoituksia, kokemuksia ja työkaluja. 

Monet meistä tietävät, että painonpudotus ei ole niin yksinkertaista kun sanotaan. Ja useille meistä kyse on valtavan paljon muustakin kuin syödyistä ja kulutetuista kaloreista. Valmennukseen kuuluu toki ravintoon ja liikkeeseen sisältyvää tietoa, valmiita ohjelmia, mahdollisuus kysyä valmentajilta tms. mutta paneudumme myös erilaisiin teemoihin, jotka tulevat yhä useammalla vastaan, kun puhutaan painonpudotuksesta. Kevyt olo valmennuksessa saat siis myös tietoa ja erilaisia harjoituksia, joiden avulla tehdä muutosta syvemmällä tasolla teemoissa motivaatio, uskomukset, arvot, minäsuhde, sisäinenpuhe, ohjautuvuus, tavoitteet… sellaisia harjoituksia, joista voi olla äärettömän suuri hyöty tai jotka ovat ratkaisevia tekijöitä painonpudotuksesi onnistumiselle. Ulkoista muutosta hakiessa se toteutus kuitenkin tapahtuu sisälläsi: ajatus- ja tunnetasolla!

Kyseessä on painonpudotusvalmennus, joka hakee fyysistä muutosta, mutta myös kevyempää oloa sisäisesti. Tämä valmennus on myös syvällisempi matka ja uskon sen olevan sinulle hyvin kokonaisvaltainen. Voit osallistua valmennukseen mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on todella tarvetta painonpudottamiselle (tammikuussa alkaa myös toinen verkkovalmennus, jossa se ei ole tavoitteena, siitä lisää myöhemmin.) Valmennus toteutuu verkossa, joten voit olla mistäpäin tahansa. Jos saamme mukaan tarpeeksi osallistujia, toteutus on valmennusalustalla, muuten sähköpostitse. 

Tavoitteena painonpudotus, mutta tehdään se silti järkevästi terveys edellä sekä katsotaan elämää ja hyvinvointia kokonaisuutena. Emme myöskään seuraa jatkuvasti painoa, jokainen itse päättää sen osalta. Yhteisessä ryhmässä joka maanantai mahdollisuus kertoa Tilannekatsaus-päivityksessä miten itsellä on mennyt nimenomaan painon suhteen. Muuten keskustelua saa tulla joka päivä mielen päällä olevista asioista. Halusin vain tällä korostaa sitä, että meille muille ei ole pakko antaa aktiivisesti tietoa omasta tilanteestasi. Halutessasi sen saa tehdä.

Mitä saat tullessasi mukaan:

Kuntosaliohjaajan ja pian valmistuvan Personal Trainerin osalta:

 • Ohjelman liikuntaan kuntosalille, kotiin ja ulos (voit valita)
 • Ohjeet kehonhuoltoon
 • Kauppalista
 • Ruokavinkit arkeen
 • Ruokaohjelman (ei täysin räätälöity, mutta vaihtoehtoja on ja niitä kartoitetaan yhdessä)
 • Tietoa ja kokemusta

Hyvinvointivalmentajan ja pian valmistuvan Life Coachin osalta:

 • Paljon kokemuksen jakamista ja vertaistukea
 • Kirjallisia harjoituksia eri teemoissa
 • Henkilökohtaisen sähköposti tuen joka maanantai
 • Äänitteitä ja videoita eri teemoissa
 • FB-ryhmä muiden osallistujien kanssa (vertaistuki)
 • Livelähetys FB-ryhmässä noin kerran viikossa

Valmennus toteutuu kahden viikon sykleissä, joissa aina oma teemansa, joka näkyy esim. harjoituksissa. Ohjelman ravintoon ja liikkumiseen saat heti ja sen jälkeen saat parin viikon välein lisää tietoa ja harjoituksia. 

Valmennus on pyritty rakentamaan viime valmennuksestani saadusta palautteesta, oman ammatillisen osaamisen sekä henkilökohtaisen kokemusten perusteella. Tämä on valmennus, joka pyritään tekemään sinulle toimivaksi niin aikataululta, toteutukselta kuin sisällöltä. Haluan vielä korostaa, että kyseessä ei ole jatkuva kaloreiden laskenta ja päivittäinen itsensä punnitsemis valmennus. Kyseessä on askel kerrallaan tapahtuva kokonaisvaltainen muutos tähdäten kevyempään oloon. Loin oman valmennuksen painonpudottajille vahvasti teidän pyynnöstä ja koska koin, että ihmiset voivat auttaa toisaan vertaistuen avulla. Moni painonpudottaja käy kuitenkin samoja asioita läpi ja niistä mekin nyt puhumme. Uskon, että valmennus tarjoaa sinulle paljon ja opit sekä oivallat uusia asioita itsestäsi sekä elämästäsi, jotta voit jatkossa olla onnellisempi ja voida paremmin! 

Voit ilmoittautua mukaan heti! Tee se sähköpostilla osoitteeseen kristakatariina@outlook.com

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, voit ehdottomasti kysyä niistä sähköpostilla.

Valmentajana olen itsekin kokenut painon kanssa kamppailun ja sen putoamisen sekä hyvin monenlaisia asioita, joita kaikki eivät tunnu tiedostavan. Siksi rakensin uudenlaista valmennusta, jossa kyse ei ole vain ravinnosta ja liikunnasta, vaan myös siitä mitä meissä tapahtuu ajatus- ja tunnetasolla. Miksi et lähtisi mukaan? 

UNELMAELÄMÄ TODEKSI -KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN VERKKOVALMENNUS ALKAA 7.1.2019!

Kuulostiko edellinen valmennus sinusta mielenkiintoiselle, mutta sinulla ei ole painonpudotustavoitetta? Tai kaipaat valmennusta, joka on hieman uudenlainen, kurkistaa pintaa syvemmälle hyvinvointiin ja pääset tekemään tutkimusmatkaa itseesi? Tässä sellainen nyt olisi!

Viime syksynä toteutettu ja paljon kiitosta saanut Elämäni Muutos -verkkovalmennus on nyt uudistunut. Nimen lisäksi se on kokenut hieman muitakin muutoksia:

 • Aloitus 7.1. ja kesto 16 viikkoA 54 EUR
 • Erilaisia teemoja ja vietämme kaksi viikkoa yhdessä teemassa (huomasimme viimeksi, että yksi viikko menee liian äkkiä)
 • Kokonaisvaltainen katsaus elämään; ihmissuhteet, minäsuhde, arvot, uskomukset, mieli, tunteet, motivaatio, työ, ravinto, liikunta, unelmat… Jokaisesta teemasta useita harjoituksia ja sisältöä
 • Mukana tietoa, kokemusta ja painopiste erilaisissa valmennusharjoituksissa
 • Kirjallisia harjoituksia sekä äänitteitä ja toki faktatietoa
 • Tavoite: pysähtyä, kaivaa esiin mitä sinä todella haluat ja sitten ryhtyä toteuttamaan sitä
 • Toteutus sähköisesti (fbryhmä ja osallistujien määrän mukaan sposti tai verkkoalusta)
 • Maanantaisin mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen

Valmennuksen alussa teemme erilaisia alkukartoituksia, joiden avulla pysähdyt oman elämäsi äärelle ja lähdet kartoittamaan tilannettasi. Minä en määrää miten sinun tulee elää omaa elämääsi, sinä tiedät sen itsekin. Kuljen vierellä tukien sekä luomieni harjoitusten, tekstien ja äänitteiden avulla sinä etenet omalla matkallasi. Puhumme erilaista teemoista, koska olemme kokonaisuus. Etenemme askel kerrallaan luoden toteen sitä elämää, jota todella haluat elää. Jos et vielä tiedä mitä sinulle tarkoittaa unelmaelämä, olet kovaa vauhtia menossa sitä kohti tai sinusta tuntuu, että et voi saavuttaa sitä: tervetuloa valmennukseen! Sovit hienosti mukaan. 

Syksyn aikana valmennus sai paljon kiitosta mm. erilaisuudestaan (haemme todella syvempää muutosta ja käsitystä hyvinvoinnista), siitä että se tuo esiin ne elämän oikeasti merkitykselliset asiat, harjoitukset auttoivat eteenpäin oli tavoite mikä tahansa ja ihmiset todella kokivat, että he voivat vaikuttaa enemmän omaan elämäänsä ja täten hyvinvointiin sekä onnellisuuteen. 

Tämä ei ole se valmennus, jossa jaetaan ruokavaliot ja treeniohjelmat (poistin ne tästä nyt kokonaan, koska selkeästi ihmiset halusivat keskittyä syvempiin asioihin, näitä voi saada lisänä edulliseen hintaan) vaan tämä on se valmennus, jossa sinä itse pysähdyt, pohdit, oivallat, käännät esiin ehkä kipeitäkin asioita, ymmärrät elämääsi uudella tavalla ja ryhdyt askel kerrallaan luomaan toteen juuri sitä mitä itse haluat. Tämä valmennus on sinulle oman unelmaelämän luomiseksi. 

Etenemme siis erilaisissa elämän teemoissa kaksi viikkoa kerrallaan, jotta kerkeät todella pysähtyä sen äärelle. Jokainen teema sisältää omia harjoituksia (jos olit mukana viimeksi, valmennuksen harjoituksista reilu puolet samoja, toki elämäntilanteesi on varmasti muuttunut eli lopputulos erilainen), joiden avulla kuljemme eteenpäin. Lisäksi mahdollisuus jakaa tunnelmia yhteisessä facebookryhmässä sekä saada minulta henkilökohtaista tukea joka maanantai sähköpostitse. 

Jos sinusta tuntuu, että muutos ei oikein etene, junnaa paikallaan tai et todella tiedä mistä aloittaa, tässä yksi vaihtoehto. Jos koet, että perinteiset ruokavalio- ja treeniohjelma valmennukset eivät palvele sinua, tästä saat jotain täysin erilaista. Jos olet valmis kehittämään itseäsi ja tutustumaan omaan elämääsi enemmän, tämä valmennus on juuri sinulle! 

Käytän valmennuksessa paljon Life Coach ja NLP tyylisiä harjoituksia eli sellaisia, joissa todella mennään pintaa syvemmälle ja sinä itse oivallat asioita. Koen, että toinen aikuinen ei voi käskeä toista aikuista elämään tietyllä tavalla. Sinä tiedät kaiken itse ja sinä pystyt oman unelmaelämäsi toteuttamaan. Minä voin nyt auttaa sinua hieman. 

Lähde mukaan valmennukseen, jossa sinä olet ohjaksissa, tehdään pysyviä muutoksia askel kerrallaan oli tavoitteesi sitten voida paremmin, hankkia uusi työ, vahvistaa minäsuhdetta tai uudistaa koko elämä! 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: kristakatariina@outlook.com

Oma Rauha -ryhmärentoutuskurssi alkaa 16.1.2019 69 EUR

Kaipaatko niitä omia hetkiä, jolloin ei tarvitse tehdä mitään? Haluatko päästä pois kotoa jonkun toisen ohjaamaan rentoutukseen? Kaipaatko enemmän pysähtymistä? 

Loin tämän kurssin, koska moni meistä kaipaa enemmän aikaa. Elämme vahvassa suorituksessa ja paineen alla jatkuvasti, joten tässä sinulle tilaisuus ottaa aikaa omalle hyvinvoinnille. 

Kurssi alkaa 16.1. ja kestää 20 viikon ajan eli toukokuun loppuun. Tapaamme keskiviikkoisin klo 18-19 Kuusankoskella (Kouvola) minun kotonani ja rentoudumme pienen ryhmän kesken eri teemoissa (huomioidaan toiveet). Sinun ei kuitenkaan tarvitse jakaa itsestäsi mitään muulle ryhmälle, jos et halua. Tarvittavat välineet on valmiina, tarjolla myös teet ja joskus pientä purtavaa. 

Yhden kerran hinnaksi jää siis vain reilu kolme euroa! Lähde mukaan. 

Mahdollisuus maksaa osissa, ota yhteyttä niin sovitaan.  Sähköposti: kristakatariina@outlook.com

Mainokset