VALMENNUKSET

Toimin hyvinvointivalmentajana ja tuotan niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksia. Kaikista parhain on, kun otat minuun yhteyttä ja luodaan juuri sinulle tai sinun ryhmällesi sopiva vaihtoehto!

Sähköposti: kristakatariina@outlook.com

Haluan huomauttaa kuitenkin pari asiaa:

-Olen käynyt vielä aika vähän koulutuksia, mutta olen opiskellut paljon itse sekä omasta kokemuksesta ammennan paljon.
-Asiakkaita lähtökohtaisesti ovat elämäntapamuuttajat, painonpudottajat sekä henkilöt ketkä kaipaavat kokonaisvaltaista muutosta ja ovat valmiita tutkimaan itseään sekä elämäänsä.
-Toimintaani ei kuulu vain lappuohjeiden jakaminen ja keskittyminen ravintoon, lepoon ja liikkeeseen. Ihminen on kokonaisuus ja valmennuksenkin tulee sitä olla.
-Ammennan tietoa jatkuvasti lisää esim. sosionomiopinnoista, opiskelen seksuaalineuvojaksi sekä käyn yksittäisiä kursseja ammattikorkeakoulussa koskien hyvinvointia ja seksuaalisuutta. Syksyllä aloitan todennäköisesti Life Coach -opinnot.
-Jos et ole valmis oikeasti tutustumaan itseesi, tutkimaan elämääsi, keskustelemaan ja muuttamaan asioita pitkällä aikavälillä, en voi auttaa sinua. Minä en jaa pikavastauksia ja valmiita ohjelappuja.

HINNASTO:

Etävalmennus alk. 70 euroa/kk
Lähivalmennus Kouvola ja Lahti alk. 70 euroa/kk
Tsemppivalmennus (etä) 25 euroa/kk

Ryhmävalmennukset ja yksittäiset treenit, rentoutushetket tms. sovitusti.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen! Jos et ole varma olisinko sinulle se oikea apu, tavataan ja selvitetään se. Toki tämä koskee lähtökohtaisesti Kouvolaa sekä Lahtea, muut kaupungit sovitaan jälleen erikseen.

Etävalmennus:
Tuen ja autan sinua etänä. Käytössämme on puhelin sekä internet-yhteys. Jokainen valmennus alkaa alkukartoituksella, jonka jälkeen se muotoutuu juuri sinulle sopivaksi. Toisten kanssa käydään läpi ruokapäiväkirjaa ja tartutaan ruokavalion haasteisiin, toisten kanssa etsitään keinoja omien unelmien jahtaamiseen, toisille järjestämme aikaa rentoutumiseen sekä vähennämme stressiä. Kyse on sinusta!

Lähivalmennus:
Oikeastaan sama kuin etävalmennus, mutta tapaamme sovitusti myös kasvotusten. Mitä enemmän tapaamme, sitä kalliimpi hinta on. Tapaamisissa voimme keskustella, tehdä mielen harjoituksia, kartoittaa tehtävillä sinun tilannettasi, liikkua, käydä kaupassa… mahdollisuuksia on monia ja me sovimme niistä yhdessä!

Tsemppivalmennus:
Kaipaatko vain henkistä tukea? Jotakin joka kyselee perään, tsemppaa, antaa vinkkejä arkeen? Jos näin on, tämä voisi olla sinulle! Kyseessä ei ole valmennus, jossa saat valtavasti tietoa, ohjelmia, harjoituksia vaan kyse on nimenomaan tukemisesta.

Jos näistä mikään ei osunut sinulle, sinulla on toiveita tai haluat kysyä lisää niin ota yhteyttä!

Ajatus: Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa ja joskus on hyvä ottaa ulkopuolinen apuun. Mieti kuitenkin tarkkaan kenet otat, mikä merkitsee: persoona, koulutus, kokemus, ajatusmaailma? Valmennussuhde voi olla hyvin antoisa, etenkin henkisellä tasolla, mikäli löydät itsellesi sopivan valmentajan.

profkrista

Mainokset