Mielihyväkutsut ja -tuotteet

Edustan myös Amor.fi mielihyvätuotteita ja minun kauttani voi Kouvolassa sekä Lahdessa järjestää mielihyväkutsuja (muut paikkakunnat voidaan koittaa järjestää erikseen).

Seksuaalisuuteen liittyvät teemat ovat osa hyvinvointia sekä käyn myös seksuaalineuvojan opintoja. Oli helppo ryhtyä edustamaan näitä laadukkaita tuotteita. Joitakin parisuhteen tai oman seksuaalisuuden haasteita, voi ratkoa myös erilaisilla tuotteilla. Pääset tutustumaan mielihyvätuotteisiin täältä!

mielihyvä2.jpg

Mitä ovat mielihyvätuotteet ja minkälaiset mielihyväkutsut ovat?

Mielihyvätuotteet ovat intiimeihin hetkiin sopivia apuvälineitä, seksileluja sekä seksuaaliterveyteen vahvemmin liittyen on omat tuotteensa. Esittelijä tuo mukanaan mm. erilaisia liukuvoiteita, hierontaöljyjä, geishakuulia, penisrenkaita, vibraattoreja… niin yksin kuin yhdessä käytettäviksi. Valikoima verkkokaupassamme on aika laaja ja mikäli jokin kaivattu tuote esittelystä puuttuu, voimme etsiä sen verkkokaupastamme. Mielihyväkutsuilla tuon teille näytille useita yllämainittuja tuotteita, joista keskustellaan, tutustutaan ja esim. makuliukuvoiteita saa maistella.

Mielihyväkutsut ovat rento, asiantunteva sekä varmasti myös ajatuksia herättävä hetki. Voit kasata yhteen lähimmät ystäväsi tai ottaa kutsut osaksi jotakin juhlaa. Sinä päätät!

Mielihyväkutsuilla jokainen toki esittelee tuotteita omalla persoonallaan ja itselleni on tärkeää, että tuotteita käydään oikeasti läpi: mikä tämä on, kenelle, mitä siitä voi hyötyä, kuinka käyttää… Kutsuilla pääset näkemään ja tutustumaan lähemmin tuotteisiin, jotta voit löytää juuri itsellesi mieleiset. Lisäksi voimme keskustella ja pyrin vastaamaan mahdollisimman hyvin kysymyksiinne. Tarkoituksenani on tuoda esiin oman seksuaalisuuden merkitystä, kuinka huomioida se myös mielihyvätuotteiden avulla ja minusta on ihanaa, jos joku saa kutsuilta oikeasti merkittäviä oivalluksia tai löytää jostakin tuotteesta apua omaan intiimielämään.

Miten tilata tuotteita kauttani?

Mikäli haluat tilata tuotteita kauttani, kysyä vinkkejä, saada tuotesuosituksia, et löydä jotakin tiettyä tuotetta ja haluat vielä tukea myös minun yrittäjyyttäni, voin tehdä tilauksen puolestasi. Jatkossakin voit helposti laittaa minulle sitten viestiä ”Tuotteet loppu, pistätkö samanlaisen paketin tulemaan” ja minä hoidan. Olen avuksi tuotteiden valitsemisessa, vastaan kysymyksiin, teen tilaukset ja lähetän ne sinulle. Ota yhteyttä sähköpostilla niin viedään asiaa eteenpäin!

Minun kautta tilatessa saat 10% alennuksen.

Kuinka kutsut järjestetään? 

Helpointa on, jos otat suoraan minuun yhteyttä sähköpostilla kristakatariina@outlook.com ja voimme sopia tarkemmin ajankohdasta sekä voin vastata kysymyksiisi. Mikäli juuri minä en kykene silloin pitämään kutsuja, vien viestiä muille amorinapulaisille, jotta saadaan teille kutsut aikaan. Sinun tarvitsee käytännössä saada kasaan porukka (yleisesti olemme hyvin iloisia 6-10 hengestä), valita ajankohta ja paikka sekä ottaa yhteyttä. Mielihyväkutsuista otamme 50 euron maksun ja niihin on hyvä varata aikaa 2-3 tuntia. Kun olemme saaneet ajankohdan sovittua, saavun paikalle mielihyvätuotteiden kanssa valmiina esittelemään niitä sekä vastaamaan kysymyksiinne. Jos haluaa, tuotteita voi tilata suoraan kutsuilla täytettävän lomakkeen avulla. Tilatut tuotteet voidaan toimittaa veloituksetta yhteisesti esim. kutsujen järjestäjälle, joka jakaa ne tai lisämaksusta jokaiselle postitetaan erikseen omat ostokset.

Lisää tietoa mielihyväkutsuista löydät täältä !

Yksin tai yhdessä pariskuntana?

Näiden perinteisten kutsujen lisäksi minä haluan tarjota mahdollisuuden siihen, että voin tulla pitämään esittelyä myös yhdelle henkilölle tai esim. pariskunnalle yhteisesti. Tämä on henkilökohtainen aihe ja vaikka kutsuilla ei missään nimessä tarvitse jakaa omia kokemuksia sekä ajatuksia, voi joillekin olla mukavempaa tutustua tuotteisiin yksin tai kaksin. Parisuhteessa oleville voi olla myös sen vuoksi hyödyllistä kutsuilla yhdessä, että voimme halutessanne keskustella juuri teidän tilanteesta ja etsiä siihen sopivimmat tuotteet sekä tavat käyttää niitä. Tässä kohdassa varmasti on erityisesti apua omasta koulutustaustastani.

Jos haluat mielihyväkutsut vain itsellesi tai yhteisesti kumppanisi kanssa, ilmoita se sähköpostissasi. Mikäli teillä on toiveena tarkempikin katsaus suhteeseenne, keskustellaan siitäkin lisää.

Miksi kannattaa järjestää mielihyväkutsut?

Toki tämä ei varmasti ole kaikkien juttu, mutta onhan läheisyys, seksi, kosketus ja mielihyvä useille meistä jopa äärettömän tärkeitä asioita. Seksuaalinen puoli on meissä jokaisessa, toisissa enemmän ja toisissa vähemmän. Ehkä sinuakin on kiinnostanut jotkut tuotteet, mutta et oikein tiedä mitä siellä netissä klikkaisi ostoskoriin? Kenties haluat uutta säpinää itsellesi tai yhteiseen käyttöön? Ehkä olet kuullut suosituksia muilta, mutta et ole uskaltanut itse tutustua näihin tuotteisiin? Tai jopa voit oppia itsestäsi jotakin uutta ja parantaa omaa elämääsi tällaisen mielihyvän kautta hyvin merkittävällä tavalla?

Usein nämä aiheet ovat vähän vaiettu asia, vaikka nämä ovat aivan luonnollisia juttuja. Lisäksi meidän tuotteissa on kuitenkin kaikille hyvin ”normaaleja” asioita kuten kondomeja, liukuvoiteita, hierontaöljyjä… ei kukaan pakota sinua kokeilemaan sitä kaikista vieraimmalta tuntuvaa tuotetta. Jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Lisäksi näiden tuotteiden käyttö ei tarkoita, että muuten asiat ovat huonosti. Nämä voivat olla vaan mukava pieni piriste aina silloin tällöin.

Mikäli jäi jotakin kysyttävää tai haluat heti järjestää omat mielihyväkutsusi kanssani, laita minulle sähköpostia kristakatariina@outlook.com

Mielihyväterveisin,

Krista ❤

mielihyvä
Tässä on vain osa tuotteista, joita mielihyväkutsuille tuon. Ja toki esittely toteutetaan miellyttävämmän näköisestikin.
Mainokset