Kuka Krista?

Ihanaa, että olet löytänyt sivuilleni!

Lyhyesti tarinani:
Olen kokenut paljon nuoresta iästä huolimatta. Vielä vuonna 2014 olin hyvin allapäin ja pohdin myös sitä, onko sillä mitään väliä olenko täällä vai en? Minulla on omat kokemukseni kiusaamisesta ja ikävistä ihmissuhteista, jotka lopulta ajoivat minut siihen pisteeseen, että en tuntenut itseäni riittäväksi. Elämä oli hyvin haasteellista ja kadotin suunnan, elämänilon ja itseni. Oma ulkonäköni (ylipaino) on vaikuttanut paljon elämääni ja suhde itseen on ollut hyvin suuri matka. Rakensin itselleni suojamuureja sekä esitin paljon, että asiat ovat hyvin. Jossakin vaiheessa elämäni oli vain makaamista kotona ja juhlimista. Muodostin myös epäterveen suhteen ruokaan (BED) sekä olin hyvin ahdistunut ja masentunut. Näitä ei ole koskaan diagnosoitu virallisesti, koska en halunnut olla huono ja epäonnistuja. En sitä kuitenkaan ollut enkä ole! Päinvastoin olen hyvin vahva.

Vuoden 2014 lopussa aloitin uuden parisuhteen, jossa olen edelleen. Tämä suhde oli jotakin täysin uutta ja sen mukana koko elämäni on muuttunut. Muutin omia elämäntapojani, koska kumppanini eli hyvin erilailla minuun verrattuna ja halusin suhteelle parhaan tulevaisuuden. Muutaman vuoden aikana kaikki on muuttunut, olen oppinut paljon itsestäni, olen saanut elämäniloni takaisin ja rakastuin myös itseeni! Lähdin jopa tekemään työtä hyvinvoinnin parissa ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Vaikka alkusysäys tuli uuden parisuhteen myötä, olen itse rakentanut itselleni uudenlaista elämää ja kehittänyt itseäni. Jokainen vuosi, jopa kuukausi, on ollut omanlaisensa matka ja koska hyvinvointi sekä onnellisuus koostuu monista palasista, on tasapainon löytäminen hyvinkin haasteellista. Kuitenkin olen myös todella ylpeä siitä kaikesta mitä olen saanut aikaan!

Kun katson aikaa taaksepäin, muistan hyvin miltä minusta tuntui vielä muutama vuosi sitten. Mutta toisaalta on vaikea uskoa, että olenko mä ihan oikeasti muuttunut näin paljon? Totta se on ja olen äärimmäisen kiitollinen niin menneisyydestäni, joka on kuitenkin ohjannut minut tähän suuntaan, kuin nykyhetkestä, jossa saan nauttia hyvin monesta ihanasta asiasta!

Tämä blogini kertoo hyvinvoinnista, elämäntapamuutoksesta, unelmista, ihmissuhteista, seksistä, minun ajatuksista ja tunteista… oikeastaan kaikesta mitä elämässäni on. Lisäksi löydät täältä myös infoa tulevista tapahtumista, joissa olen mukana sekä voit kurkata minun valmennusvaihtoehtoihini. Lisää erilaisia tapahtumia, luentoja, viikonloppuja kuin valmennuksia tulee jatkuvasti uusien ideoiden, yhteistöiden sekä ammatillisen kehittymisen myötä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ideoita, toiveita, palautetta, yhteistyöehdotus… laita minulle sähköpostia osoitteeseen: kristakatariina@outlook.com

Toivottavasti olen sinulle hyödyksi joko täällä blogin puolella tai tapaamme jonkun muun asian merkeissä!

Muista: Tee itsestäsi tärkeä ❤

Terkuin,
Krista Kohonen

krista1

Mainokset