Maksuttomat harjoitukset: rakkautta itseä kohtaan!

Kyllä! Pyysitte päästä kokeilemaan minkälaista minun valmennukset oikein ovat, joten tässä uusi maistiainen. Valitsin harjoituksen, koska uskon sen sopivan monille, olevan suht helppo ja hyvä aloitus. Kuitenkin sellainen, josta voi todella olla hyötyä!

Ainutlaatuinen minä -verkkovalmennus alkaa 18.3. ja kestää 10 viikkoa. Sen sisältö ohjaa sinua nimenomaan tutustumaan itseesi, oivaltamaan, luomaan rakkaudellisempaa minäsuhdetta ja näkemään oman ainutlaatuisuutesi! Lisäksi itse luot tavoitteita ja konkreettisia askeleita, joiden avulla lisäät hyväksyntää, lempeyttä ja rakkautta itseesi ❤

Jos sinusta tuntuu, että olisi kiva tutustua itseen, haluaisit kohdella itseäsi armollisemmin, haluaisit nähdä upeat puolesi niin valmennus on sinulle!

Tarjoushinta 38 euroa on voimassa vielä tämän viikon!

Minun valmennuksissani suurin paino on erilaisilla kirjallisilla harjoituksilla ja äänitteillä esim. mielikuvamatkoilla. Näiden avulla sinä itse oivallat jotakin, joka vie sinua eteenpäin tarpeelliseen suuntaan. Etenkin kun ollaan näin herkän ja haavoittuvankin asian äärellä.

Esimerkki tällaisesta harjoituksesta on alla minäsuhde-teemassa. Tulevassa verkkovalmennuksessa käydään läpi erilaisia teemoja: alkukartoitukset, arvot, uskomukset, kehosuhde, minäkuva, itsetunto, oma voima… tämä harjoitus on yksi pieni osa.

Valmennuksissa käytämme valmennusvihkoa. Jos sinulla on jokin vihko, jonne kirjoittelet ajatuksiasi, tunteitasi tms. voit hyödyntää sitä tässä. Valmennuksessa harjoituksia on tietysti kymmeniä ja parhaimmat jätän sinne enkä voi ilmaisena jakaa. Toiset harjoitukset toimivat toisilla paremmin kuin toiset, siksi niitä on erilaisia ja eri kestoisia valmennuksessa. 

Harjoitus: Kehokartoitus

Piirrä itsesi paperille. Voit kuvata itseäsi vain ääriviivojen kautta, koko keho. Vedä viivoja kehostasi ja kirjoita ylös omia ajatuksiasi: kuinka kuvailisit kehoasi? Mitä sanoja siitä käytät? Ole rehellinen!

Sen jälkeen voit käsitellä asiaa vielä seuraavien kysymysten avulla:

  • Mistä pidät ja mistä et? Miksi?
  • Mitä osaa huomioit eniten ja miksi? Miten se vaikuttaa sinuun/elämääsi?
  • Mitä muut sanovat kehostasi? Vaikuttaako se sinun ajatuksiisi?
  • Oletko joskus kokenut enemmän positiivia asioita kehostasi? Mistä se johtui?
  • Oletko taas oppinut rakastamaan kehoasi enemmän kuin joskus aiemmin, miksi?
  • Onko jotakin, josta haluaisit jo luopua? Miten?
  • Onko jotakin, joka ansaitsee enemmän huomiota?

Pystytkö luomaan itsellesi edes yhden konkreettisen tavoitteen/toimen, jonka toteutat seuraavaksi? Esim: huomasin, että käytän paljon jotain ikävää sanaa -> lopetan sen. Tai huomasin, että aloitan päiväni itsesi moittimisella peilin ääressä ja se vaikuttaa koko päivän kulkuun -> katson itseäni neutraalisti peilistä tai jopa kehuen.

Harjoitus: Nopea viiden sormen luonneharjoitus

Sulje silmät ja hengitä syvään. Pistä yksi käsi nyrkkiin ja mieti itseäsi. Nosta yksi sormi kerrallaan pystyyn ja sen mukana sano yksi ihana asia luonteestasi. Keskity siihen ja tunne. Kun tuot mukaan sanat sekä liikkeen, se voimistaa tunnetta.

Lisää ajatuksia valmennuksistani:

Valmennuksissa usein oivalletaan paljon ja käsitellään asioita, asetetaan tavoitteita ja askelia: itse tekeminen jää tietysti omaan arkeen!

Tämä valmennustapa voi monille olla uudenlaista, mutta saan valtavan hyvää palautetta siitä kuinka ihmiset oivaltavat merkittäviä juttuja ja niiden avulla todella itse päättävät elämästään. Ihmiset usein yllättyvät siitä mitä kaikkea he oikein löytävätkään itsestään, kunhan joku ensin vähän ohjaa johonkin harjoitukseen.

Meidän sisin tietää niin paljon ja ajatuksilla sekä tunteilla on valtavan suuri merkitys. Niihin me aina valmennuksissa sukelletaan!

Tämä valmennus käynnistyy ensimmäistä kertaa koskaan, mutta tämä minäsuhde teema on ollut mukana kaikissa verkko- ja yksilövalmennuksissa. Oli kyse mistä tahansa asiasta tai kenestä tahansa ihmisestä, jotenkin lopulta on kyse aina siitä kuinka paljon itseämme arvostamme ja rakastamme. Nykyaikana tämä on iso teema ja nyt tässä on todellakin mahdollisuus tarttua siihen!

Valmennus toteutuu verkossa, joka viikko oma aihe minäsuhde teemassa ja sen harjoitukset sekä halutessasi voit liittyä yhteiseen facebookryhmään. Minun tuki sähköpostilla jatkuvana. Järjestämme myös yhteisen tapahtuman toukokuussa Helsinkiin tai Lahteen, vapaaehtoinen.

Valmennus perustuu pitkälti Life Coach opintoihini, kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan, NLP-tekniikoihin ja ratkaisukeskeiseen valmennukseen. Tietysti mukana on myös omaa luovuutta harjoituksissa (omaa materiaalia ei vain suoraan opittua), amk-opintoja, omia kokemuksia, itseoppimaa kirjoista/valmennuksista… intohimoa ja rakkautta!

Voit ilmoittautua mukaan valmennukseen sähköpostilla ja tietysti sitä kautta kysyä lisää. Ilmoittautumiset sitovia, laskun saat parin päivän sisällä ilmoittautumisesta ja 14 pv maksuaikaa.

Voit lukea lisää myös linkistä:

Ilmoittaudu mukaan: kristakatariina@outlook.com

Meistä jokainen on riittävä ja ainutlaatuinen omana itsenään, mutta joskus se on todella haastava muistaa. Usko pois, mäkin tiedän sen! Mutta sitä kohti me mennään: aito minä ja rakkaus sitä kohtaan ❤ -Krista

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s