Asioita, joita olisin halunnut tähän mennessä kokea tai tehdä

Sain hyvän kysymyksen, että onko olemassa asioita, joita olisin halunnut kokea tai tehdä, mutta jostain syystä niin ei käynyt? Tai ainakaan vielä ole käynyt? Kun tähän hetken antoi aikaa, löytyi sieltä muutamia.

En ole koskaan pyytänyt ketään treffeille

Olen ollut aina niin epävarma itsestäni, mutta nyt olisi sellainen tilanne itsensä kanssa, että ehkä uskaltaisin pyytää jotakin ulos. Ja tällä tarkoitan nimenomaan tuntematonta kasvotusten. Se olisi jännittävää! Sellainen mun mielestä ihmisen tulisi kokea.

En osallistunut vanhojentansseihin enkä penkkareihin

Jälleen palataan epävarmuuteen ja etenkin ulkoiseen sellaiseen. En osallistunut omiin vanhojentansseihini kuin illan juhlimisen osalta. Ajattelin silloin, että en löytäisi tanssiparia, jos joku pakotettaisiin niin se olisi tosi epäreilua häntä kohtaan kun joutuu lihavan kanssa tanssimaan enkä varmaan löytäisi pukuakaan. Penkkareissa oli sama juttu puvun kanssa. Nyt harmittaa todella paljon, että olen tuollaiset jättänyt välistä tai oikeastaan katsonut, kun muut osallistuvat niihin.

Selvinpäin ensimmäinen seksikerta

Toivoisin siis, että näin olisi tapahtunut, mutta ei. Olin humalassa, ei todellakaan kaunista muistettavaa eikä paljoa mitään muistettavaa. Olisi ihanaa, jos muistoissa olisi jotain herkkää jonkun upean kanssa.

Yksin asuminen

En ole koskaan asunut yksin! Tuntuu, että minulta jää paljon kokematta ja olenko aikuistunut ollenkaan, kun näin ei ole käynyt. Muutin vanhempien luota suoraan Jukan kanssa yhteen. Mutta tämä nyt ei ole tosi tosi negatiivinen asia tietysti.

Tuntemattomalle puhelinnumeron antaminen face to face

Menee hieman samaan kategoriaan kuin ensimmäinen treffikohta. Olisipa siistiä, kun olet kahvilla, eteen istuu mielenkiintoinen ja viehättävä mies. Poistuessasi annat hänelle kuitissa numerosi ja katsot mitä tapahtuu. Wau! Tähän olisi varmaan ollut joskus mahdollisuuksia, mutta en ole tätäkään uskaltanut tehdä.

Olisimpa kertonut heille keihin olin ihastunut

Minulla ei ole ollut monia seurustelusuhteita, säätöjä ja pompottelua kyllä. Mutta mitä olisikaan tapahtunut, jos olisin kertonut tunteeni? Saadessani vastakaikua: tosi hyviä juttuja? Jos toista ei kiinnostaisi, olisi ollut helpompi laskea kokonaan irti ja keskittyä itseen.

Olisimpa arvostanut enemmän itseäni

Tämä nyt on aika selkeä. Toisaalta se mitä olen kokenut on tuonut minut tähän pisteeseen, mutta olisi sitä voinut enemmän arvostaa omaa hyvinvointia ja onnellisuutta teoin ja sanoin. Annoin esimerkiksi miesten pompotella minua liikaa ja minun olisi pitänyt puhua pahasta olostani läheisille.

Olisimpa pitänyt kunnolla päiväkirjaa

Nyt olisi niin antoisaa lukea niitä! Jotakin minulla on ylhäällä, mutta moni asia on varmasti jo unohtunut. Se on tosi harmi! Joskus toivon, että esim. kotibileemme olisi videoitu niin voisi ihan katsella teiniaikoja. Wau.

Nämä ovat oikeasti sellaisia isompia juttuja, jotka joskus nousevat esiin. Toki on olemassa myös pienempiä asioita: olisimpa opetellut hiihtämään, olisimpa teininä omannut kunnon harrastuksen, olisimpa käynyt lukion läpi ajallaan ja hyvillä arvosanoilla. Mutta ei näillä kuitenkaan ole niin suurta merkitystä enkä niitä oikeastaan ollenkaan mieti.

Nämä on kyllä tietysti hyviä muistutuksia tähänkin hetkeen. Mitä sinulla tulee mieleen omasta elämästäsi? -Krista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s