Aion kirjoittaa kirjan!

Olen päättänyt, että jos mulla on joku unelma, mä en itse aio seistä esteenä. Tää on kyllä helpommin päätetty kuin toteutettu, mutta olen todella hyvin tammikuun aikana ryhtynyt toteuttamaan omia unelmia. Mulla on muutama isompi juttu mielessä ja yksi niistä on tämä: oma kirja!

Tuntuu hullultakin tuoda tämä esille. Moni varmasti nyt ajattelee, joko mulla on kustantaja, kuka pyys mua kirjoittamaan kirjaa tms. Ei ole ketään apuna eikä kukaan kysynyt. Mutta sehän ei tarkoita mitään, voi sitä täysin itsekin ryhtyä toimeen.

Kuka tietää mitä tapahtuu, kun asioista puhuu ääneen…

Mulla ei siis ole ketään vielä apuna tekemässä tätä, mutta toki kustantajaa, kuvittajaa tms. jossakin vaiheessa tarvitaan ja luotan siihen, että huipputyypit vierelleni löydän. Nyt tarkoitus on tuottaa kirjan tekstisisältö itse ja luoda omaan päähän selkeä kuva miltä valmis kirja näyttäisi.

Maanantaina olin Lahden kirjastossa hakemassa inspiraatiota ja työstämässä kirja-ajatustani. Homma lähti hyvin liikkeelle ja uskon edelleen, että haluan tehdä tätä. Uskon myös, että tätä kirjaa tarvitaan ihan oikeasti maailmaan. Tätä ei hutasta, vaan tehdään huolella. Olen tätä kypsytellyt ajatuksen tasolla jo vuoden verran eikä tästä tiedä kuin muutama hyvä ystävä.

No mistä se kertoo? Ikävä nyt sanoa, mutta sitä en kerro vielä. Mielessä on kolme hyvin erilaista kirjaa, joista ensimmäistä eli tätä ryhdyin nyt työstämään ja koen, että sen luomiseen olen valmis. Hurja tavoite olisi jopa saada se joulumyyntiin tälle vuodelle. Aina saa kuvitella, katsotaan kuinka käy!

Näissä kansissa ideat sykkii!

Mun sydän pamppailee niin kovaa tätä kirjoittaessakin. Kirjan kirjoittaminen itsessään ei ole mulle ollut koskaan unelma, mutta kirjan teema on mulle niin tärkeä. Tiedän myös, että se on sitä monille muillekin.

Täysin omissa käsissä tämä ei varmasi toimi ja tarvitsen muita ammattilaisia yhteistyöhön. Niitä ryhdyn seuraavaksi etsimään ja toivottavasti löydän juuri heidät keille kirjan teema on myös tärkeää.

Tämä on todella jännittävää ja joskus en oikein itsekään usko tähän. Tiedän kuitenkin, että tämä kirja on jonkun tehtävä ja kenties se on nyt minun paikkani. Pitäkää peukkuja ❤ -Krista

Ps. Jos olet halukas tekemään yhteistyötä kirjan osalta tai sulla on vinkata joku henkilö (hyvinvointi, ihmisten auttaminen, yhteiskunta tms. tulee olla sinulle tärkeää!) laita mulle ihmeessä sähköpostia ja jutellaan: kristakatariina@outlook.com

Ehkä joskus tämäkin kirja löytyy täältä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s