Retriitti Hellimössä Orimattilassa

Viime lauantaina oli kauan odotettu tapahtuma ja kuinkas se sitten menikään? NO IHAN SUPER HYVIN! Sinne lähtiessä mua ei jännittänyt juuri ollenkaan ja oli vahva tunne, että hyvin tämä menee. Siellä sekä jälkikäteen saamani palautteen perusteella päivä oli erittäin onnistunut.

Lauantaina olimme siis Orimattilassa Hellimö nimisessä terveyskylpylässä/hemmottelukeitaalla, jonka palveluista löytyy kaikenlaista ihanaa hemmotteluun ja rentoutumiseen. (Kerron lisää myöhemmin uudessa postauksessa) Paikalla oli minun lisäksi 17 muuta naista ja Hellimöltä henkilökuntaa auttamassa. Päivä oli enemmän minun käsialaani, mutta kiitos Hellimölle todella hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä!

hellimö

Mikä parasta: niin minun kuin Hellimön palveluista pidettiin paljon ja jokainen palautteeseen vastannut (15 henkilöä) tulisi uudelleen ja suosittelisi ystävälle!

Keräsin tosiaan vielä jälkikäteen palautetta, jotta voin oppia lisää ja parantaa seuraavaa tapahtumaa. Kritiikistä kasvaa ja kehittyy, mutta oli ihana kuulla niin paljon kehuja (etenkin niistä asioista mistä olin epävarma) sekä siellä tuli todella pieniä kehittämisen paikkoja (rentoutukseen peiton lisäksi tyynyt, joita itseasiassa koitettiin saada, mutta ei löydetty niin montaa, ihmiset haluaisi kokeilla kahta eri hoitoa tms. eli toivoivat päivälle pidempää aikaa…) Mulle jäi vahvasti sellainen olo, että:

  • Mikään ei mennyt pieleen
  • Kaikki viihtyivät
  • Päivän tarkoitus eli rentoutuminen sekä oman elämän työstäminen jatkossa toteutui
  • Voidaan järjestää uusia tapahtumia
  • Olen oikealla polulla
  • Nuori ikäni ei ole esteenä (tästäkin keskusteltiin sielä)

Oli aika ihanaa kuulla myös sielä suoraa palautetta kuinka ihmiset haluavat jatkossakin tulla retriiteille, esitettiin teematoiveita ja eräs sanoi ensimmäisen valmennushetken jälkeen saaneensa siitä enemmän kuin useasta terapia kerrasta! Aika siistiä.

Mutta siinäpä ne palautteet ja seuraavaa tapahtumaa suunnittelemaan. Hypätään vielä vähän kertaamaan mitä sielä oikein tapahtui, jos säkin vaikka innostut lähtemään seuraavalla kerralla mukaan!

Päivä alkoi klo 10:30 ja loppui klo 19. Vaikka osallistujille oli jaettu aikataulu, otettiin sen kanssa aika rennosti, ei kiirettä. Ohjelmassa oli järjestyksessään: alkuinfo ja shotit, valmennushetki oman roolin ja elämän kartoittamiseksi, lounas, rentoutus laventelin tuoksussa ja rauhallisella musiikilla teemalla unelmaelämä, Hellimön hoitoja ja saunamaailmaa, päivällinen ja loppu valmennushetki teemana kiitollisuus sekä tämä hetki.

hellimö10
Valmennushetket ringissä takan ympärillä. Jaoin kaikille vihkot työstämistä varten ja juotiin omatekemät inkiväärisitruunashotit.

hellimö2

hellimö4
Hellimön yleisiä tiloja
hellimö6
Ruoat tein itse äidin avustuksella. Pitopalvelu kallis ja paikan päällä ei voi kokata. Valmistelut perjantaina ja esille buffettina lauantaina. Ostin liikaa ruokaa, kehityksen paikka.
hellimö9
Jokainen sai kokea yhden hoidon ja tässä Suolahuone.
hellimö8
Tässä pyramidi, jossa olin itse. Pyramidin mallisessa tilassa hiekan päällä koin päivän valovaiheet rauhallisen musiikin kera.
hellimö7
Takan äärellä käsiparafiinihoitoja.
hellimö3
Lisäksi saunamaailmaa ja palju. Käytössä oli tavallinen sauna, höyrysauna ja infrapunasauna. Jaoin osallistujat pienempiin ryhmiin niin ei ollut tunkua mihinkään.
hellimö5
Tämän äärellä olimme ison osan ajasta ja lopuksi vielä halukkaat saivat kokea opastavat kortit.

Taputan edelleen itseäni olkapäälle, että ensimmäinen retriittini koskaan ja vielä näin ison ryhmän kanssa meni niin hyvin. Näitä lisää!

Mulle jäi sellainen tunne, että ihmiset saivat kaipaamaansa omaa aikaa, rentoutumista, hemmottelua sekä toivottavasti edes osa sai valmennusharjoituksista jotakin oivallusta tulevaisuuteensa.

Nähdäänkö seuraavalla retriitillä? ❤ -Krista

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s