Mielihyvätuotteet: TOP5

Viimeiset viikot ovat menneet aika tiiviisti meidän Amor.fi verkkokauppaa selaten ja eilen olin myös Helsingissä hyvinvointitapahtumassa tuotteiden kanssa. Multa aika usein kysellään, että voisinko vinkata suosikkituotteet, joten tässä tulee!

Mun suosikkituotteet tällä hetkellä:

Jokaiselle niin hemmotteluun kuin intiimiin nautintoon!

 

amor20

  1. Hierontaöljyt

Meiltä löytyy hyvin monenlaisia hierontaöljyjä. Hierontaöljyt ovat minun suosikkeja todennäköisesti aina, koska ne ovat hyvinmonipuolisia. Hierontaöljy on helppo ja aivan ihana tuote, jonka avulla luoda fyysistä yhteyttä toiseen. Sen ei koskaan tarvitse johtaa sen pidemmälle. Nautinnollinen selkähieronta kynttilän valossa voi joskus olla aivan paikallaan!

Hierontaöljyt ovat hyvä vaihtoehto, jos mielihyvätuotteet arveluttavat ettekä tiedä mitä haluaisitte kokeilla. Se on hyvä ensi askel. Lisäksi niiden avulla on helppo nauttia omalla tavalla: päättäkää itse mistä koskette, miten ja kuinka pitkään. Hieronnan ei tarvitse olla hyvin seksuaalista. Se voi olla myös ihana hemmottelu arjen keskellä. Se on toisen lähellä olemista.

Hierontaöljyjen hinnat ovat 10-49 euroa. Tuoksuja ja makuja löytyy esim. mansikka, suklaa, karamelli, laventeli, vanilja, sitrus-inkivääri, kaakaopapu-gojimarja, hajusteeton… eli valinnanvaraa on! Lisäksi jotkut ovat erityisesti sopivia myös siihen, että niitä maistellaan kumppanin vartalolta tai niissä on lämmittävä ominaisuus. Tuotteet ovat luonnollisia ja orgaanisia.

Lisäksi meiltä löytyy myös edulliset hierontakynttilät, jotka ovat kynttilän näköisiä, mutta tehty hierontaöljystä ja kynttilän polttamisen jälkeen voit käyttää sitä hierontaöljynä.

Voit luoda aivan ihanaa tunnelmaa, kun laitat kynttilät palamaan, rauhallista musiikkia ja nappaat öljyksi teitä miellyttävän tuoksu

amor25.jpg
Tästä rusetillinen lämittävä hierontaöljy (karamelli, suklaa tai mansikka) on ollut äärettömän suosittu! 25 euroa
2. Callie by Jopen -ladattava vibraattori kiihottimella 79 euroa

Jos kaipaat kauniin ulkomuodon sekä tehoa, tässä sinulle! Sen ulkoasu on upea ja luxus sekä valkoinen silikonipinta on hyvin miellyttävä. Toiminnoiltaan tämä hieromasauva on ladattava, vedenkestävä sekä siinä on seitsemän toimintoa ja niissä jokaisessa on viisi voimakkuutta! Eli monipuolista nautintoa luvassa.

Mallina juuri tämä on hieromasauvan sekä klitoriskiihottimen yhdistelmä, mutta saatavilla on myös pelkkä hieromasauva.

Jos haluat kokeilla jotakin laadukasta ja olet valmis siirtymään parempiin leluihin, pistä tämä ostoskoriin!

amor21.jpg

3. Satisfyer Pro Traveler – Ladattava painestimulaattori naisille 65 euroa

Tästä tekniikasta kohistaan nyt maailmalla: paineaallot takaavat nautinnon! Uudenlaista teknologiaa, kaunis tuote, ladattava ja jälleen vedenkestävä. Tämä tuote takaa monille takuuvarmat orgasmit. Tuotteessa on 11 erilaista toimintoa, joita on helppo käyttää ja paineaallot luovat värähtelevää ”imua” klitorikseesi.

Jos haluat kokea jotakin aivan uutta niin tässä sitä olisi! Tämän tyyliset tuotteet kehittyvät jatkuvasti, mutta tämä on hyvä tuote testiin. Lisäksi kaunis ulkokuori kätkee helposti sisälleen nautintoa.

Saman tyylisiä tuotteita eri hinnoissakin löytyy lisää verkkokaupasta.

amor23.jpg

4. Sensuva On Bold Delay Gel – puuduttavavoide miehille 15 euroa

Jos seksistä halutaan nauttia pidempään, tässä olisi siihen yksi ratkaisu! Tämä geeli toimii niin, että pari pumppausta tuotetta peniksen kärkeen, hieronta, hetken vaikutusaika ja hommiin. Tuote puuduttaa, mutta ei kuitenkaan vie tuntoa! Voi käyttää yhdynnässä, masturboidessa ja suuseksissä. Vähentää siis herkkyyttä ja näin lisää kestoa.

Takuuvarmaa toimivuutta ei toki ole, kaikki ovat erilaisia, mutta minun kuulemani mukaan erittäin toimiva tuote! Anna kehosi nauttia pidempään ja mielellesi päätäntävalta siitä, koska se loppuu.

amor24.jpg

5. Tenga Egg Lovers – minikokoinen masturbaattori miehille 13 euroa

Tämä nyt ei ole ollut minulla käytössä, kun on suunnattu miehille. Mutta nostin sen esiin, koska se on erilainen, jotain uutta, edullinen ja kuulemani mukaan kuitenkin ihan toimiva tuote miehen nautintoon. Jos katselet itsellesi tuotteita niin mitä jos nappaat tällaisen myös miehellesi?

Yksinkertaisesti tuote on hyvin pieni ja simppeli, venyy kyllä kaikenkokoisille. Avaa kuori ja ota silikoninen tuote ulos. Lisää liukuvoide ja venytä peniksen päälle. Tuotteen sisäpinta on kuvioitu, joka tuo vielä uudenlaisen lisäyksen nautintohetkiin!

Tämä tuote on tarkoitettu varsinaisesti kertakäyttöön, mutta hyvin pestynä säilyy pidempään! (Meiltä löytyy myös tuotteet välineiden puhdistukseen)

 

Jos jokin tuote kiinnosti, haluat lukea lisää tai kartoittaa mitäs muuta Amor.fi tarjoaakaan niin voit tehdä sen tästä:

Verkkokauppa

Toimin tuotteiden edustajana, tietysti järjestän mielihyväkutsuja sekä meillä kotona on myös useammat tuotteet käytössä.

Voit nyt tilata tuotteita itselle, kumppanille tai vaikka lahjaksi. Kun tilaat minun kauttani, saat -10% alennusta! Voit kirjoittaa tuotteen nimen, laittaa kuvat tai kysyä apua sähköpostitse: kristakatariina@outlook.com

Etsitään sopivat tuotteet ja laitetaan ne postiin!

Nautinto on mahdollista ilman mitään ylimääräistä. Joskus kuitenkin on tilanteita, jolloin tuotteista voi olla apua tai ne ovat vain kiva lisä. Miten vain, jokaisella on lupa nauttia omalla tavallaan! -Krista

mielihyvä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s