Parisuhdejoulukalenterit

Joulu lähestyy ja moni hankkii itselleen jo nyt kalentereita. Yhä useampi aikuinen haluaa itselleen ihanan joulukalenterin ja DIY-kalenterit ovat yhä suosiossa. Mietin itse joulua rakastavana ihmisenä, että miten voisin sen huomioida tänä vuonna. No valmistamalla tietysti joulukalentereita! Oman työn, koulutuksen ja mielenkiinnonkohteiden mukaan tämä muotoutui äkkiä rakkausteemalla parisuhdejoulukalentereiksi.

Aikuisille ei ole kauheasti vielä saatavilla joulukalentereita, tässä teemassa vielä harvinaisempaa. Lisäksi monella ei ehkä ole aikaa tai osaamista tehdä itse. Päätin auttaa tässäkin, sillä rakastan askartelua. Nyt voit siis hankkia kätevästi valmiina DIY-tyyppisen joulukalenterin minun tekemänä teille kahdelle!

joulukal3
Mun oma suosikkikuosi! Aivan ihanan jouluinen, mutta jos tää ei nappaa, on myös muita.

Parisuhdejoulukalenteri on luotu teidän parisuhteen uudelleen löytämiseksi ja/tai sen vahvistamiseksi.

Olen käyttänyt kalenterissa intohimon ja askartelutaitojeni lisäksi ammatillista osaamista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä seksuaalisuuden parista. Kalenterin sisältöä kahdessa arvokkaammassa mallissa elävöittää myös Amor.fi Mielihyvätuotteet.

Kalenterit koostuvat siis minun suunnittelmista sanallisista ja kosketusta vaativista harjoituksista sekä mielihyvätuotteista. Mielihyvätuotteissa ei ole seksileluja, vaan esim. hierontatuotteita ja makuliukuvoiteita. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinaisesti erotiikka/seksikalenteri. Harjoitusten avulla pysähdytte edes hetkeksi ja kenties uudella tavalla toistenne läheisyyteen joko keskustelulla tai koskettamisella. Kosketus ei koskaan ole kovin seksuaalista, vedätte itsekin rajoja minne saakka harjoitus kulkee. Voitte myös itse valita miten syvällisiä asioita keskustelette tai syvennyttekö hyvin intiimeihin hetkiin. Tämä on teidän suhteenne hyväksi luotu: te määräätte kuinka sen toteutatte. Kalenterin jokainen harjoitus ja mahdollinen tuoteyllätys sisältää kyllä ohjeet kuinka toimia sekä syyn miksi se on sinne valittu eli mitä hyötyä siitä on. Kalentereita ei ole luotu hetkessä ihan miten sattuu, vaan todella pyrin luomaan harjoituksia joista on hyötyä ja lisäämään mukaan tuotteita, jotka tukevat harjoitusten tekemistä, tuovat hemmottelua arkeen ja lisäävät nautintoa.

Parisuhdejoulukalenteri ei ole täysin henkilökohtaisesti luotu juuri teille. Saatte vaikuttaa kuitenkin hieman kyselyn avulla sen sisältöön sekä ulkonäköön. Kuitenkin jokaista harjoitusta ja tuotetta ei voi räätälöidä juuri teidän tarpeisiin, mutta pyrin tekemään sellaisen, joka sopii kaikille sekä käyn läpi kyselyn vastaukset.

Oletko valmis hankkimaan teille jotakin erilaista ja kenties hyvin hyödyllistä ja antoisaa joulukuun ajaksi? Tämän voi hankkia myös lahjaksi toisille!

Tilauksia otetaan vastaan nyt. Voit tilata omasi sähköpostin kautta ja paluuviestinä noin vuorokauden sisään saat kyselyn, johon vastaamalla pääset vaikuttamaan siihen minkälainen lopulta juuri teidän kalenterista tulee. Jos haluat, voit toki antaa minulle täysin vapaat kädet.

Vaihtoehto 1: Syvempää suhdetta

 • EI sisällä mielihyvätuotteita
 • 24 harjoitusta yhdessä tehtäväksi
 • Yllätystuote ja ohjeet käyttöön (arvo noin 10 euroa)
 • Mallina joko kirjekuori tai kirjekäärö (Väritoiveet huomioiden)
 • Tarkoitus: syventää suhteessa etenkin henkistä yhteyttä, lisätä kykyä olla läsnä toisen kanssa sekä tehdä arjesta entistä ihanampaa molemmille
 • Hinta 46 euroa + postimaksu

Tässä vaihtoehdot kuvina eli kirjekuoret tai kirjekääröt, sisällä tehtävät ja toki päällä numerot jokaisessa. Voit vaikuttaa väriin ja saatavilla nyt on lähes mitä vain.

joulukal2
Kirjekuorien koko noin 15x8cm

joulukal5

Vaihtoehto 2: Läheisyyttä lisäten 

 • Sisältää seitsemän pienempää ja keskenään erilaista mielihyvätuotetta (arvo noin 50 euroa)
 • 24 harjoitusta yhdessä tehtäväksi
 • Yllätystuote ja ohjeet käyttöön
 • Mallina joko kimalteleva paketti tai ommeltu pussimalli huovasta tai kankaasta (Väri/kuositoiveet huomioiden)
 • Tarkoitus: Lisätä läheisyyttä suhteessa niin henkisellä tasolla keskustellen kuin myös hellän ja hemmottelevan kosketuksen kautta sekä lisätä yhteistä aikaa
 • Hinta 89 euroa + postimaksu

Tässä esimerkkikuvissa kimalteleva paketti (punainen, tumma vihreä ja kultainen löytyy) sekä pussimalli (huopa punainen, harmaa ja tumma vihreä, jouluinen kangas punainen ja vihreä sekä neutraalina löytyy harmaalla pohjalla valkoiset pienet tähdet)

joulukal4
Kimallelaatikoiden koko noin 12x8cm
joulukal6
Huopa- ja kangaspussien koko noin 12x18cm (riippuen sisällöstä koko hieman vaihtelee)

joulukal3

 

 

Vaihtoehto 3: Intohimon ihmeitä

 • Sisältää yhdeksän isompaa ja keskenään erilaista mielihyvätuotetta (arvoi noin 130 euroa)
 • 24 harjoitusta yhdessä tehtäväksi
 • Yllätystuote ja ohjeet käyttöön
 • Mallina joko paperipussit tai ommeltu pussimalli huovasta tai kankaasta (Väri/kuositoiveet huomioiden)
 • Tarkoitus: Tuoda vielä enemmän intohimoa suhteeseen, syventyä keskusteluun, luoda enemmän fyysistä läheisyyttä, olla toiselle läsnä niin henkisesti kuin kehollisesti ja lisätä nautintoa
 • Hinta 147 euroa +postimaksu

Näissä esimerkkikuvissa on lahjapussit (useampaa väriä tai joulukuviota) sekä huopapussit (harmaa, punainen ja tumma vihreä) sekä kangaspussit (jouluisena vihreä ja punainen sekä neutraalina harmaalla pohjalla valkoiset pienet tähdet)

joulukal
Lahjapussien koko noin 20x12cm
joulukal6
Huopa- ja kangaspussien koko noin 12x18cm (riippuen sisällöstä koko hieman vaihtelee)

joulukal3

Kalenteri ei ole tehty täysin ammattikäsityöläisen toimesta. Panostan niihin kuitenkin kaiken osaamisen niin tiedollisesti kuin luovalla tavalla. Kalenterit eivät ole yksi iso pahvinenlaatikko, josta avataan monta luukkua, vaan kyseessä on enemmän DIY- näköinen tuotos. Sinulle jää vain sen esille laitto, mutta tähänkin laitan paketin mukana muutaman valmiin idean, jotka on helppo toteuttaa. Kalenterista saa myös aika ison ja näyttävän näköisen halutessaan, koska kyse ei ole tulitikuaskien kokoisista paketeista ja niitä on kaikissa malleissa 24 kpl. Kalenteri sisältöinen on toki täysin valmiiksi koottu!

En kerro tarkkoja tuotteita ja sisältöjä, koska muuten kalenterista häviää ihana yllätyksellisyys, josta me aikuisetkin kuitenkin nautimme. Kalenteri ei kuitenkaan pakota mihinkään, tarkoitus on luoda hyvää ja harjoitukset sekä tuotteet ovat erilaisia, joten sieltä varmasti löytyy monia aivan ihania uusia juttuja: kenties joku harjoitus jota toistatte viikottain? Tai joku mielihyvätuote, joka jää käyttöön pysyvästi?

Voit vielä tutustua mielihyvätuotteisiin täältä:

Verkkokauppa AMOR.FI

Kun tilaat parisuhdejoulukalenterin tai esität kysymyksiä:

 • Merkitse sähköpostin otsikkoon kalenterivaihtoehdon nimi sekä oma nimesi
 • Kirjoita vielä viestiin mitä tilaat ja/tai kysy jos sinulla on kysyttävää
 • Sinun ei tarvitse esittää toiveita tai huomioita esim. värin suhteen: saat pian kyselyn sitä varten
 • Muistathan, että tilaus on sitova, ei peruutusmahdollisuutta!

HUOM:

 • Jokaista kalenterivaihtoehtoa tehdään VAIN 15 KPL ellen saa jostakin lisää aikaa näihin (ennakkotilaajat ovat jonon kärjessä, lunastathan ostosi sähköpostilla viim. to 5.10.) Vielä näitä on kuitenkin jokaisesta hyvin jäljellä!
 • Kalenteria kokoan vasta, kun maksettu (jos sinulla on haasteita siinä, kysy niin ehkä saamme jotakin sovittua)
 • Nämä postitetaan viikoilla 45-46
 • Voit tehdä omia lisäyksiäsi AMOR.FI verkkokaupasta eli jos sieltä löytyy mieluinen tuote, jonka haluat ehdottomasti kalenteriin: kerro minulle sähköpostilla ja lisätään se sinne lisähintaan (mihin tahansa kalenterivaihtoehdoista)
 • Kysythän jos sinulla on hajusteyliherkkyyttä, allergioita tms. niin varmistetaan, että kalenterit varmasti sopivat
 • Postitus vain Suomen sisällä ja jokaiseen lisätään postikulut 3-15 euroa riippuen kalenterista ja sen lopullisesta painosta (esim. lisätuotteet)

 

Jos jollekin olen vieras henkilö, voin kertoa, että toimin hyvinvointivalmentajana ja teen töitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ja yksi tärkeä teema minulle on myös rakkaus, parisuhteet ja seksuaalisuus. En ole terapeutti, mutta minulla on jonkun verran ammattiosaamista mm. itseopittuna, hyvinvointivalmentajan työn kautta, seksuaalineuvojaopinnoista sekä käynnissä olevasta ratkaisukeskeinen valmentaja koulutuksestani.

Olen itse hyvin innoissani näistä! Upeaa luoda työnä jotakin näin ihanaa sekä oikeasti hyödyllistä. Apuna toki myös Amor.fi! Jos yhtään kiinnostaa, pistä ihmeessä tilauksee. Tämä on yksi askel kohti hyvinvointia ja onnellisuutta niin yksilönä kuin yhdessä. Lisäksi, kun kalentereissa pääsee vaikuttamaan esim. väreihin niin ei jää kiinni siitä, että ulkonäkö ei miellytä!

Tee oma tilauksesi sähköpostilla: kristakatariina@outlook.com

PS. Mielihyvätuotteita esim. pikkujoululahjoja tai joululahjoja varten voi tilata pienellä alennuksella kauttani.

Jouluun on vielä aikaa, mutta aika näille on nyt.

Ihanaa lokakuuta, nauttikaa toisistanne! -Krista

elämänimuutos4

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s