Syksyn valmennuksia ja tapahtumia

Tässä teille infoa syksyn valmennuksista ja muutama tapahtumainfo, joissa olen mukana. Syksylle on suunnitteilla joitakin  tapahtumia sekä rakkauteen liittyvä verkkovalmennus pariskunnille ja sinkuille, kerron niistä sitä mukaa kun voin.

elämänimuutos3

Elämäni muutos -verkkovalmennus:

3.9.-11.11.2018 10 viikkoa
Kokonaisvaltainen hyvinvointi
Sopii kaikille
Sinun oma matkasi hyvään oloon
Hinta: 50 euroa

Saat:

  • Ryhmän tuen facebookissa
  • Omat sivut alustalle valmennusta varten (sinun ei tarvitse jakaa mitään itsestäsi muille)
  • Kuntosalille sekä ulos/kotiin yksinkertaisen liikuntaohjelman (sopii kaikille)
  • Ruokavaliorungon, 15 suosikkireseptiäni ja 50 vinkkiä aterioiksi
  • Paljon tietoa eri teemoista

Ja sitten ne kaikista tärkeimmät, joihin valmennus pohjautuu ja joihin tarttumalla hyödyt eniten (sinun ei välttämättä tarvitse hyödyntää edes edellisiä asioita, vaan voit keskittyä seuraaviin) :

  • Noin 20 videota ja äänitettä eri teemoista
  • Noin 30 erilaista harjoitusta/tehtävää oman elämäsi ja itsesi kartoittamiseksi
  • Mielikuvaharjoituksia ja rentoutuksia
  • Mun henkilökohtainen tuki joka maanantai käytössä
  • Alennuskoodeja muutamien yritysten hyvinvointituotteisiin

Huh, nyt se on täällä! Odotettu kokonaisvaltainen verkkovalmennus, johon jokainen voi osallistua. Elämäni muutos on jotakin uutta, kokonaisvaltaista, askel askeleelta tapahtuvaa ja pysyvään hyvään oloon tähtäävää. Valmennus sopii jokaiselle, mutta suurin kohde ryhmä varmasti ovat elämäntapamuuttajat, painonpudottajat sekä kaikki ketkä haluavat syventää omaa olemistaan, etsiä sisältään vastauksia siihen kuinka nauttia enemmän elämästä ja voida paremmin. Kyseessä EI ole varsinaisesti painonpudotusvalmennus! Osallistujilla ei ole yhteistä tavoitetta, vaan tämä on jokaiselle omanlaisensa matka. Sinun lähtökohtasi sekä tavoitteesi voivat olla mitä vain.

Elämäni muutos valmennus kestää 10 viikkoa ja se toteuttuu teemoittain edeten. Verkkoalustan lisäksi (jonne saat omat tunnukset) osallistujilla on oma facebookryhmä sekä minun henkilökohtainen tuki. Usein verkkovalmennuksiin ei kuulu henkilökohtaista tukea, mutta minä haluan sitä tarjota. Joka viikko verkkoalustalle aukenee uutta sisältöä: tietoa teemasta, videoita, äänityksiä, kirjallisia harjoituksia… joiden avulla valmennus etenee. Joka maanantai sinulla on mahdollisuus olla minuun henkilökohtaisesti yhteyksissä sähköpostilla ja saat vastauksen niin pian kuin mahdollista. Tämän avulla voimme keskittyä tarkemmin juuri sinun tavoitteisiisi.

Jos valmennus sopii kaikille ja voi auttaa ihmisiä omissa tavoitteissaan, mitä se sitten oikein sisältää? Sanon tähän väliin, että valmennus ei lupaa sinulle -10 kg, 100% energiatasojen nousua tai mitään muutakaan. En vaan voi luvata sitä toisen ihmisen elämää koskien etenkin, kun myös sinun panoksellasi on suuri merkitys. Uskon kuitenkin, että mikäli lähdet mukaan avoimin mielin, valmiina pysähtymään elämäsi äärelle, olet valmis olemaan rehellinen ja haluat todella saavuttaa tavoitteesi, tämä voi auttaa sinua.

Valmennuksessa käydään läpi erilaisia teemoja: elämäntavat (ravinto, lepo, liike), stressi, rentoutuminen, suolisto, minäsuhde, ihmissuhteet, työ, unelmat, arvot, asenteet. kiitollisuus… Näitä asioita käydään läpi hyvin ”arkisesti” eli kyse ei ole haastavaa kieltä käyttävästä tiedevalmennuksesta ja oleellisinta on se mitä ajatuksia sekä tunteita sinulle herää näistä teemoista ja miten voit käyttää niitä hyödyksi. Valmennus on rakennettu sillä tavalla, että se ei anna sinulle valmiita vastauksia, vaan sinä valmennuksen avulla etsit vastauksia itsestäsi. Minä uskon siihen, että kukaan toinen aikuinen ei voi (ainakaan mielekkäästi ja pysyvästi) kertoa toiselle, että näin sinun tulee elää.

Kirjoitin aiemmin, että valmennus sisältää siis asiatekstiä, videoita, äänitteitä ja isossa osassa on erilaiset kysymykset sekä kirjalliset harjoitukset (näitä varten suosittelen hankkimaan vihon, kirjoittaminen tuo aina asiat enemmän toteen). Näiden avulla toivon, että pystyn herättelemään ajatuksia, koet oivalluksia, ymmärrät paremmin miksi teet kuten teet tai miksi tunnet kuten tunnet, löydät sisäistä motivaatiota, löydät omat unelmasi ja kuinka saavuttaa ne… Valmennus ei sisällä grammantarkkaa ruokavaliota, jota kaikki noudattavat. Liikunnan suhteen valmennus tarjoaa sinulle yksinkertaiset ohjelmat kotiin/ulos sekä kuntosalille. Pääpaino tässä valmennuksessa ei kuitenkaan ole sielä minkä verran kaloreita syömme ja kulutamme, vaan ne ovat aivan toissijainen asia. Osa jo mukana olevista ilmoitti, että ei aio käyttää edes liikuntaohjeita, vaan tulee valmennukseen nimenomaan  kirjallisten tehtävien, rentoutusharjoitusten, mielikuvamatkojen… takia. Tässä valmennuksessa on aika paljon sisältöä ja voit hyvin valita juuri sen mihin haluat enemmän keskittyä. Painotus siinä, että menemme pintaa syvemmälle ja avaamme itsellemme asioita.

Tämä ei toki tarkoita, että emme mieti terveellistä syömistä tai liikkumista. Mutta teemme sitä niin, että jaan suosikkireseptejäni, ruokaideoita, puhun siitä mitä päivän aikana olisi hyvä lautaselta löytyä, saat mallin siihen miten voit ruokavaliosi koostaa ja puhutaan hyötyliikunnasta sekä oman lajin löytämisestä. Painotamme sitä mitä kaikkea hyvää voimme lisätä eli emme tee kieltolistoja tai rajoitteita. Tähänkin liittyy erilaisia harjoituksia, joiden avulla mietit mm. omaa ruoka- ja liikuntasuhdettasi, tunnesyömistä, haasteita ja onnistumisia. Haemme ennemminkin sitä, että jokin loksahtaa ja ruokasuhde muuttuu terveemmäksi, kuin sitä että laskemme ja punnaamme, kiellämme ja koemme sortuvamme. Koitamme tuoda liikunnankin mukaan hiljalleen, jotta se tuntuu hyvältä eikä suoritukselta. (Ruoka on usein sellainen asia, jossa tulisi myös edetä askel kerrallaan, mutta niin harvoin tapahtuu. Tämä mahdollistaa sen ja lisäksi voit tietysti käyttää henkilökohtaista maanantaiaikaa näiden asioiden läpikäymiseen, jotta voin olla avuksi juuri sinun tapauksessasi.)

Olen yksilövalmennuksissa toteuttanut paljon sellaista valmennustekniikkaa, jossa kysyn paljon ja teemme kirjallisia tehtäviä sekä mielikuvamatkoja, joiden avulla asiat avautuvat asiakkaalle. Harvoin jaan niitä grammantarkkoja ohjeita, joiden kautta elää. Kun asiakas itse työstää asiaa ja löytää vastaukset sisältään, se tuntuu paremmalta, toteutus on helpompaa sekä hyvän olon lopputulos kestää pidempään. Kenties sen koko elämän. Nyt emme hae pikamuutoksia tai oikoteitä, valmiita vastauksia. Tämän vuoksi myös sinun tulee olla valmis ottamaan hieman aikaa valmennukselle ja sille mitä se tarjoaa. Olen asiakkaissani nähnyt sen valtavan potentiaalin ja kunhan he avoimin mielin ja rehellisesti kohtaavat itsensä, ihmeitäkin voi syntyä lyhyessä ajassa. Minun avullani he ovat löytäneet sisältä niitä vastauksia, joita toteuttamalla omassa arjessa, kaikki tuntuu paremmalta kuin seuraten tulostetun paperilapun ohjeita.

Jos et ole valmis vastaamaan itsellesi kysymyksiin, et ole valmis avaamaan hieman sydäntäsi ja ottamaan vastuuta myös itse omasta hyvinvoinnistasi, valmennus ei ehkä ole sinua varten. Jos taas olet kyllästynyt niihin tulostettaviin ruokaohjeisiin ja treeniohjelmiin ja kaipaat jotakin muuta, tässä sitä nyt olisi.

Muutoksen tekeminen on aina muutakin kuin liikettä kuntosalilla, kauppakäyntejä, ruoanlaittoa ja nukkumista. Muutoksen takana on paljon  ajatustyötä, asenteita, oletuksia, pelkoa, tunteita… ja näihin kaikkiin tämä valmennus tarttuu. Tämä menee pintaa syvemmälle ja koska muutoksen tulisi lähteä sisältä, tämä sopii jokaiselle oli tavoitteesi sitten pudottaa painoa, saada mielialaa positiivisemmaksi tai haluat löytää omat unelmasi ja kuinka toteuttaa ne. Uskon, että monipuolisen sisällön ja harjoitusten avulla löydät sisältäsi vastauksia ja voimaa omiin tavoitteisiin.

Lisäksi tässä valmennuksessa on mukana muutama yritys, jotka tarjoavat vain valmennukseen osallistuville alekoodia tuotteisiinsa! llmoitan varmistuneet yrittäjät myöhemmin ja toki koodeja saa käyttää sitten halutessaan. Halusin todella luoda kokonaisvaltaisen ja kattavan valmennuksen.

Voit jo varata paikkasi Elämäni muutos -valmennukseen sähköpostilla ja samasta paikasta voit kysellä lisätietoja, jos jokin asia jäi mietityttämään! Valmennus tulee maksaa ennen sen aloittamista (jos on haasteita, mutta halu päästä mukaan niin ota yhteyttä).

kristakatariina@outlook.com

elämänimuutos6.jpg
Mä olen todella innoissani Elämäni muutos -verkkovalmennuksesta. Olisinpa törmännyt sellaiseen oman muutokseni alussa!

Sinun polkusi -ryhmävalmennus Kouvolassa

Tiistaisin klo 17-19 Kuusankoskella kotonani viiden (5) viikon ajan alkaen 4.9.2018
Hinta: 80euroa (10 tuntia valmennusta)
Max. kuusi henkilöä (16v ylöspäin)

Tämä on vähän kuin toisi verkkovalmennuksen kasvokkain tapahtuvaksi. Painotamme tässä kuitenkin mennyttä, nykyhetkeä ja tulevaa. Emme varsinaisesti tartu teemoihin ravinto, lepo ja liike, vaan käymme läpi ajatuksia, asenteita, unelmia, onnistumisia, epäonnistumisia, unelmia, minäsuhdetta, kiitollisuutta… kaikkea sitä mikä sisällämme jyllää. Tapaamiskerroilla luonani jokaisella kerralla on oma teemansa ja teemme siihen liittyviä harjoituksia (kirjalliset, rentoutuminen, mielikuvamatkat..) Jokainen osallistuja saa ensimmäisellä kerralla oman valmennusvihon ja jokaisella kerralla tärkeintä on, että minun ohjeistuksella juuri sinä pysähdyt oman elämäsi äärelle. Sinun ei ole pakko jakaa meille muille itsestäsi mitään, mutta halutessasi voit jos kaipaat vertaistukea, apua tai haluat purkaa sydäntäsi.

Ryhmän koko on pieni, jotta kokisimme tilanteen miellyttäväksi ja voimaannuttavaksi. Käytän valmennuksessa apuna tehtäviä, eteerisiä öljyjä, musiikkia ja opaskortteja.

Mikäli löydän edulliset tilat, tämä toteutetaan syksyn aikana myös Lahdessa.

Yksilövalmennukset

Yksilövalmennuksiin (Kouvola ja Lahti + etänä alk. 80 euroa/kk) on vielä paikkoja vapaana. Valmennus alkaa aina alkukartoituksella, jonka mukaan valmennus muokkaantuu juuri asiakkaalle sopivaksi. Jos luit alusta asti, sait varmasti käsitystä siitä minkälainen valmentaja olen. Toisten kanssa olemme tehneet paljon henkilökohtaisia harjoituksia ja toisen kanssa taas käyty läpi ruokapäiväkirjaa miettien muutoksia ravintoon askel kerrallaan. Valmennuksen kulku on aina yksilöllinen ja tapaamismäärät vaikuttavat hintaan.

Tsemppivalmennus (25 euroa/kk) on myös edelleen saatavilla. Tämän tarkoitus on olla henkisenä tukena ja valmennus on lähestulkoon keskustelua. Aloitamme tämänkin alkukartoituksella, mutta sen jälkeen valmennus on keskustelua, mahdollisuutta kysellä apua arjen haasteisiin ja minun neuvojani. Tsemppivalmennus sopii erityisesti hänelle, kuka on elämäntapamuutoksen alussa ja pää on täynnä kysymyksiä, joihin haluat vastauksia ja kaipaat tukea. Ole yhteyksissä niin autan!

joulu7
Asioiden pohtiminen, kysyminen, avaaminen, kirjoittaminen ylös… se omaan sisimpään tutustuminen on todella tärkeää valmennuksissa. Mielestäni harvoin ruoka- ja treeniohjelma yksin riittävät.

Mielikyväkutsut ja -tuotteet

Toimin mielihyvätuotteiden edustajana (tilauksia voi myös tehdä kauttani ja autan tarvittaessa tuotteiden valinnassa) ja teen mielihyväkutsuja 50 euron hintaan (matka- ja aikakorvaus). Toimin enimmäkseen Kouvolan ja Lahden alueilla, muualle katsotaan kyllä jos tarvetta on. Mielihyväkutsuja voi toteuttaa joko sinulle yksin, pariskunnalle tai ryhmälle. Tuon sovittuja aikana sovittuun paikkaan mielihyvätuotteita (liukuvoiteet, hierontaöljyt, seksilelut…) ja esittelen ne. Halutessaan niistä voi tehdä myös tilausta ja kysymyksiä saa esittää. Olen seksuaalineuvojaopiskelija, joten seksuaalisuus, nautinto ja erityisesti parisuhdeasiat ovat lähellä sydäntäni. Kyseessä  voi olla siis hauska ohjelmanumero juhliin tai oikeasti merkittävä ja apua antava tilaisuus. Etenkin parisuhteiden osalta jotkut tuotteet voivat tuoda apua haasteisiin.

Voit lukea lisää edustamani yrityksen sivuilta:

http://www.amor.fi/

Veturi hyvinvointitapahtuma

Tällä viikolla lauantaina 11.8. kauppakeskus Veturissa Kouvolassa järjestetään taas hyvinvointitapahtuma klo 10-16. Se on ilmainen, sisältää lavaohjelmaa sekä paljon näytteilleasettajia. Mutkin voi tavata siellä päivän aikana mun omalta pisteeltä esittelemässä mun tuotteita ja palveluita sekä lisäksi klo 12:10-12:30 luennoin lavalla elämäntapamuutoksesta. Toivottavasti tulet moikkaamaan!

Power woman

Tampereella tapahtuu 8.9. klo 12:30-17:30 Hinta 40 euroa

Olen itse paikalla näytteilleasettajana. Tapahtumassa on ohjelmassa erilaisia puheenvuoroja/luentoja koskien hyvinvointia ja paikalla on upeita naisia hoitamassa hommaa!

Voit lukea lisää täätä:

Power woman -tapahtuma

Nainen

Helsingissä tapahtuu myös 11.10. klo 16-20 Hinta 22,50 euroa

Olen täälläkin näytteille asettajana ja voi vitsi miten hienoja naisia täälläkin on! Luvasssa on hyvinvointia taas pintaa syvemmältä ja puhutaan mm. itsensä hyväksymisestä, syömishäiriöistä. lapsettomuudesta, mielenterveydestä… eli todella tärkeitä teemoja luvassa!

Lue lisää täältä:

Nainen -tapahtuma

elämänimuutos4.jpg

Tässäpä nyt vähän infoa kaikesta mistä voin vielä infota. Jos heräsi kysymyksiä, haluat ilmoittautua mun valmennuksiin tai järkätä mielihyväkutsut, ota yhteyttä!

kristakatariina@outlook.com

Toivottavasti tavataan jossakin merkeissä!

Muista tehdä itsestäsi tärkeä ❤

-Krista

elämänimuutos2.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s