Vitamiinit kunnossa?

*Yhteistyössä Kouvolan Luontaistuote

vitamiinit

Miten sun keho voi?

Tämä on asia, josta en ole kauheasti puhunut. Kävin useampi viikko sitten Kouvolan Luontaistuoteella vitamiini- ja hivenainemittauksessa, joka kyllä avasi silmiäni. Mua vähän jännitti mitä tulokset sanovat, mutta sainkin todella hyvää palautetta sekä kaikki se mitä tunnen kehossani, näkyi myös paperilla.

Testaus kesti siis minuutin verran, jonka jälkeen käytiin läpi alla näkyvän koneen antamia tuloksia. Täytyy sanoa, että uskon ehkä vahviten verikokeisiin ja mietin voiko tällainen tapa, että pidetään vain kiinni käsillä tuollaisista ”antureista” (huom, en todella ole asiantuntija näissä) ja se kertoo minun tilanteesta, pitää paikkansa. Mutta kai se pitää ja kuten sanoin ymmärrän hyvin mitä tämä testaus kertoi, tunnen samat asiat kehossani.

Kuitenkin oli äärimmäisen hyödyllistä katsoa näin omaa tilannetta. Mä en itse ole ihminen, joka syö aktiivisesti vitamiineja (tätä ennen) ja ajattelen vahvasti, että ruokavalio on niin tärkeä ja jos siitä pitää oikeasti huolen, se kantaa pitkälle. Toki noinkin on, mutta mäkin oon miettinyt, että pitäiskö syödä jotakin purkista? Sitten päästään oleelliseen kysymykseen: mutta mitä syön purkista? 

vitamiinit3.jpg
Mittauksen toteutti Jannica Takala.

Mä olen aivan varma, että olisin napsinut aivan turhia pillereitä ilman tätä mittausta. Mutta tulosten mukaan me saatiin katsottua juuri ne mitä minä tarvitsen. Sen jälkeen sain pari tuotetta yhteistyössä ja ostin yhden juuri minulle valittuna.

Ja toi on just se juttu miksi mä kehoitan suakin käymään testauttamassa itsesi! Oli se sitten vaikka terveyskeskuksessa verikokeiden avulla tai jos näet tällaisen vitamiini- ja hivenainemittauksen jossakin, mene ihmeessä! Sain paljon hyödyllistä infoa miten just mun keho voi ja miten voin itse muuttaa tilannetta parempaan niin ruokavalion kuin näiden tuotteiden avulla. Me käytiin mun tulokset läpi ja puhuttiin esim. ihosta, sydämestä, aivoista, luustosta… se oli monipuolinen katsaus mun tilanteeseen. Sain tulokset kotiin, ohjeita sekä otin käyttöön juuri minulle tarvittavat tuotteet.

En olisi itse osannut valita näitä kaikkia tuotteita ilman tätä testausta, vaan olisin käyttänyt rahaani ehkä jopa johonkin turhaan?

Vaikka sanoinkin, että sain hyvää palautetta, ei mitään hälyttävää niin nousi sieltä silti muutama asia esiin ja olisin voinut ostaa myös useamman tuotteen, valitsin kuitenkin ne tärkeimmät. Jos olisi pitänyt ilman mittausta valita mitä ostan niin mukaan olisi varmaan lähtenyt vain omegat, D-vitamiini ja monivitamiini, koska tää on se vahva kolmikko mitä todella moni suosittelee. Enkä siis ihmettele sitä, oikein hyvä lähtökohta!

Kuintekin mulla nousi esiin, että keho kaipaisi mm. verisuonille ja suolistolle hyödyllisiä tuotteita kuten myös tarkempana kalsiumia ja A-vitamiinia. Ostoskoriini valikoitui sitten Suncaroten aurinkokapselit (A-vitamiinin puutokseen sekä näin aurinkoisemmille keleille), Solgar Digestive enzymes eli ruoansulatusentsyymit (suolisto) sekä kaikille tärkeät omegat (sydän, aivot, näkö) otan jatkossa Ecolomega on aito luonnonkalaöljystä.

vitamiinit4

Olen näitä kolmea tuotetta käyttänyt noin kuukauden. Omegan sekä Suncaroten aurinkokapseleiden osalta en osaa sanoa onko vaikutusta arjessa, näkyisi varmaan uudessa mittauksessa ja pidemmällä ajalla, mutta ruoansulatusentsyymien vaikutuksen huomaa. Mutta juuri tuosta kalaöjystä sanon sen, että tuo sitruunan makuinen on aivan paras! Ja vielä nestemäisenä ihana, koska isot kalaöljykapselit ei uppoo muhun. Ei maistu myöskään pahalle eikä tule ällöjä kalaröyhtyjä.

Olen ollut myös sitä mieltä, että ruokavalio kuntoon ja ei tarvitse mitään nappeja. Vähän ehkä peruutan nyt ja kiitän kovasti siitä avusta mitä olen suolistolleni saanut. Mun ruokavalio ei ole täydellinen, on joitakin asioita joihin oikeasti voisin kiinnittää huomiota enemmän. Tämän kevään stressi varmasti vaikuttaa myös siihen, että koen suolistoni hieman huonovointisena (turvotus, ilmavaivat) ja mittauksen mukaan ohutsuoleni ei voi normaalisti. Koska tunnen sen itse sekä sain vahvistuksen mittauksesta, päätin ottaa käyttöön nuo ruoansulatusentsyymit. Ja ainakin vielä jatkan niiden käyttöä, muutoksen huomasi aika nopeasti. Olo keveni, turvotus vähentyi ja suolisto toimii paremmin, ei tunnu täydelle jatkuvasti. Kyseistä tuotetta saa muuten myös vegaanisena!

vitamiinit5
Suncaroten aurinkokapselit, Solgarin ruoansulatusentsyymit sekä sitruunan makuinen ja nestemäinen kalaöljy!

Nyt ainakin tiedän, että teen enemmän hyvinvointia tukevia valintoja näiden tuotteiden avulla ja tiedän, että en käytä niitä turhaan.

Mä en ole millään tasolla näiden asioiden asiantuntija, en ole vienyt kiinnostustani kovin syvälle tähän maailmaan. Mutta ei hätää, opitaan yhdessä vielä lisää! Minä sekä Kouvolan Luontaistuote järjestetään tiistaina 29.5 noin klo 18:40 alkaen live-lähetys minun instagramissani @kohonenkrista koskien vitamiineja. Varmasti käsitellään kysymyksiä: mitä, miksi, kenelle? Lisäksi saatetaan puhua superfoodeista, pidämme kuitenkin lähetyksen näiden tuotteiden keskellä suoraan kaupasta.

Jos sulla on kysyttävää näihin teemoihin, niitä voit laittaa minulle sähköpostilla kristakatariina@outlook.com sekä toki tule seuraamaan liveä ja voi sieläkin kysyä!

Tärkein asia on tietenkin huolehtia terveellisistä elämäntavoista, jotta voimme hyvin. Mutta aina joskus voi tehdä jotakin erilaista ja käydä vaikka tällaisessa mittauksessa, jonka jälkeen voi käyttää juuri niitä tuotteita mitkä sulle on siinä hetkessä tarpeellisimmat. Mikäli mittauksia tulee lisää Kouvolassa, infoan kyllä! Sitä ennen voit tulla liveen kyselemään. – Krista

Ps. Kannattaa käydä kaupassa tutustumassa monipuoliseen valikoimaan ja mikäli kaipaat apua, sua varmasti osataan auttaa!

vitamiinit2.jpg

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s