Pysähtymisen Paikka -retriitti

Kaipaatko aikaa itsellesi? Haluatko pysähtyä oman itsesi äärelle ja pohtia elämääsi? Se on varmasti monen haaveena, mutta vaikea toteuttaa. Tässä sulle tarjottuna mahdollisuus siihen!

Tee itsestäsi tärkeä ja tartu tähän mahdollisuuteen panostaa itseesi. Olen hyvin varma siitä, että viikonlopusta tulee äärimmäisen ihana sekä voit saada sieltä työkaluja ja oivalluksia omaan arkeesi viikonlopun ulkopuolella.

retriitti2

Mitä: Pysähtymisen Paikka -retriitti sinun hiljentymisesi ja voimaantumisesi tueksi.

Koska: 29.6.-1.7.2018 eli perjantaista klo 17.00 sunnuntaihin klo 15.00 saakka Kouvolassa lähellä Verlaa.

Järjestäjät: Hyvinvointivalmentaja Krista Kohonen sekä henkisen hyvinvoinnin kouluttaja Minna Ritari.

Majoitus: Majoitumme yhteisesti isoon huvilaan luonnon keskellä. Huvilassa mahdollisuus saunaan, paljuun sekä uimiseen ulkona. Katso lisää:

TÄÄLTÄ

Sisältö: Tarkempi sisältö ilmoitetaan osallistujille. Viikonlopun aikana on kuitenkin luvassa:

  • Erilaisia harjoituksia mielelle yksin tehtävänä
  • Rentoutumisharjoituksia
  • Meditaatiota
  • Keskustelua
  • Hyvää ja terveellistä ruokaa
  • Sauna, palju ja uinti mahdollisuus
  • Ulkoilua

Pyrimme pitämään viikonlopun rentona ja vaikka se onkin suunniteltu etukäteen, haluamme huomioida myös ilmoittautuvien toiveita esim. harjoitusten teemoissa sekä aikataulu ei ole minuutin tarkka. Me olemme yhdessä koko viikonlopun ja nautimme olostamme rauhassa.

Hinta: 165 euroa/henkilö sis. majoitus kaksi yötä, ohjelma sekä kaikki ruokailut.

Huom: Ilmoittautuessasi saat laskun 90 euroa, joka tulee maksaa heti. Se on varausmaksu eikä sitä palauteta mikäli et pääsekään tulemaan (ellet sinä tai me saada jotakin toista tilallesi) Loppusumma 75 euroa tulee maksettavaksi ennen viikonloppua. Mikäli joudut perumaan, tuon 75 euroa voit saada takaisin lääkärintodistusta vastaan tai mikäli tilallesi saadaan joku toinen osallistuja.

Mukaan mahtuu kymmenen henkilöä. Mikäli emme saa tarvittavaa määrää kasaan, perumme tapahtuman ja saat maksamasi rahat takaisin. Ilmoittautumiset tarvitaan viimeistään 15.6!

Mikäli haluat mukaan, mutta sinulla on haasteita esim. kyytien tai maksamisen suhteen, ole rohkeasti yhteyksissä ja katsotaan mitä voimme tehdä! 

Miksi Minna mukaan viikonloppuun?

Ajatus tästä oli tosiaan minun idea, mutta olen jo pidempään pohtinut, että olisi ihana tehdä Minnan kanssa yhteistyötä. Minnassa ja minussa on paljon samaa, mutta hänellä on paljon enemmän tietoa, kokemusta, ammattitaitoa ja osaamista. Olen ollut Minnan luona erään ryhmän kanssa ja se oli hyvin antoisa. Minna on äärimmäisen rauhallinen ja osaa esittää hyviä kysymyksiä sekä ajatuksia. Hän varmasti osaa antaa jotakin viikonlopun aikana meille jokaiselle.

Minnan sivut: Ritarihuone

Viikonlopun tarkoitus ei ole muuttaa kerralla elämäsi suuntaa tai että me olemme se avaintekijä sinun hyvinvoinnissasi. Me luomme mahdollisuuden oppia uutta, kohdata elämä ja unelmasi sekä saada työkaluja ja oivalluksia itseäsi varten, joita voit työstää lisää myöhemmin. Viikonlopusta voi tulla hyvinkin tunnepitoinen, mikäli sallimme sen itsellemme. Pyydämmekin, että tulet paikalle omana itsenäsi ja avoimin mielin. Koetaan viikonloppu yhdessä ja nautitaan siitä. Viikonlopun aikana sinun ei tarvitse kertoa omia syvimpiä tuntojasi, mutta viikonloppu todennäköisesti nostaa ne pintaan.

Tämä on viikonloppu sinulle.

Voit kysyä lisää sekä ilmoittautua sähköpostilla: minna@ritarihuone.com

Toivottavasti nähdään! – Krista ja Minna

retriitti.PNG

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s