Hetki sinulle -viikonloppu

hetkisinulle

Pian on ensimmäisen hyvinvointiviikonloppuni aika! Ihan huikeeta ❤

Olette varmasti huomanneet muutoksia kanavissani ja sen, että paljon on meneillään. Olen mukana erilaisissa tapahtumissa sekä järjestän yksin että yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa erilaisia hyvinvointiviikonloppuja sekä -tilaisuuksia. Jos sinulla on toiveita, laita ihmeessä minulle tietoa!

Tämä Hetki Sinulle -hyvinvointiviikonloppu sai oikeastaan alkunsa siitä, että joku toivoi minulta tapahtumaa, jossa saa olla rennosti eikä mukana ole ketään ammattilaista kenellä on kymmenien vuosien kokemus ja koko sisältö menee suoraan oppimistyyliin vaikeilla ammattisanastoilla. Ymmärrän hyvin tämän, muutamat asiakkaatkin ovat ottaneet minuun yhteyttä juuri sen vuoksi, että lyhyen koulutus- sekä kokemustaustani ansiosta olen jotenkin helpommin lähestyttävä. Otin toiveesta kopin ja toivottavasti lopputulos miellyttää!

Hetki sinulle:

Koska? 18.-20.5.2018
Missä? Iitissä Yli-Kaitalan lomamökeillä luonnon keskellä (Lahden ja Kouvolan välissä)Majoitumme yhteisessä mökissä.

Kenelle? Jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa aikaa itselle ja irtaantumista arjesta ja on valmis nauttimaan viikonlopusta yhdessä muiden kanssa.

Järjestäjä? Kaikesta vastaan minä, hyvinvointivalmentaja Krista Kohonen. Itselläni on takana suuri elämäntapamuutos ja olen hyvin kiinnostunut hyvinvoinnista kokonaisuutena. Oman itsensä äärelle pysähtyminen ja itsestä huolehtiminen on minulle hyvin tärkeää.

Miksi? Jokainen meistä kaipaa joskus hetken itseä varten. Yhä useammilla ne hetket kuitenkin ovat harvassa, vaikka ne ovat välttämättömiä. Viikonlopun aikana tehdään kiireettömästi paljon sellaista, jonka avulla voit rentoutua ja nauttia.

Hinta? 200 euroa sis. majoitus, ruokailut, ohjelma sekä tuotteita.

Sisältö? Viikonloppu alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12-15 välissä (tarkempi aika täytyy varmistaa majoituspaikasta) Viikonloppuun kuuluu mm. saunomista, mahdollisuus uimiseen sekä paljuun, hemmottelua luonnonkosmetiikalla, hyvää ruokaa yhteisesti tehtynä, liikkumista luonnossa, rentoutushetkiä, keskustelua, harjoituksia mielelle sekä itsetutkiskelua tehtävien parissa. Viikonlopun tarkoitus on ensisijaisesti antaa sinulle aikaa nauttia ja kerätä voimia. Jos saat tehtävistä, keskusteluista, kokkaamisesta tms. lisää oivalluksia ja vinkkejä hyvinvointiisi niin vielä parempi!

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan osallistujille pian.

Majoitus:
Joutsenlampi mökki

hetkisinulle2.PNG

Huom:

Sitovat ilmoittautumiset otan vastaan NYT! Mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä ja majoituspaikka pitäisi varmistaa pian. Jos siis kiinnostuit niin varaa paikkasi heti sähköpostilla: kristakatariina@outlook.com
Maksua ei tarvitse vielä suorittaa, meidän tulee ensin varmistaa, että saamme ryhmän kasaan. Kuitenkin ilmoittautumisesi on SITOVA ja saat laskun varausmaksusta (100 euroa) maanantaina 23.4 mikäli saamme ryhmän kasaan. (Mikäli haluat ehdottomasti mukaan ja tämä ei onnistu niin ota asia puheeksi)

Toinen maksu suoritetaan hieman ennen tapahtumaa. Mikäli joudutkin perumaan, varausmaksua (100 euroa) ei palauteta ellei tilallesi löydy sinun tai minun toimesta toista henkilöä. Mikäli maksoit jo toisenkin osan, sen saat takaisin lääkärin todistusta vastaan.

Lisäksi osallistujilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa viikonloppuun mm. ruokien, harjoitusteemojen, liikkumisen sekä luonnonkosmetiikan osalta. Jos saamme ryhmän kasaan, osallistujille lähtee kysely, johon vastaamalla voi esittää omat toiveensa, jotta viikonloppu olisi mahdollisimman mieleinen!

Voit osallistua yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa. Koska majoitumme yhteisesti samaan mökkiin, emme voi tarjota sinulle omaa huonetta. Huoneita on tarjolla: yksi huone isolla parisängyllä, yksi huone kahdella erillisellä sängyllä sekä yksi huone neljällä erillisellä sängyllä. Mikäli haluat siis kaverin kanssa samaan huoneeseen, kerro se minulle! Tai jos saatte kasaan neljän ihmisen ryhmän, voitte majoittua yhteisesti neljän hengen huoneeseen.

Mitä toivon sinulta:
Että tulet paikalle omana itsenäsi ja otat vastaan sen mitä viikonloppu sinulle tarjoaa ❤

Jos heräsi kysyttävää tai haluat heti ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä sähköpostilla: kristakatariina@outlook.com

Jos haluat tutustua minuun lisää, lue ihmeessä muita kirjoituksiani tai käy kurkkaamassa instagramini @kohonenkrista

Toivottavasti näemme toukokuussa!

– Krista

krista1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s