Elämäntapamuutosvalmennus alkaa Kouvolassa 17.4

Jos haluat tehdä muutosta yhdessä toisten kanssa, nyt on sen aika!

Tavoitteena valmennuksessa on pysyvät uudet elämäntavat. Se on tarkoitettu :

 • Yli 18-vuotiaille
 • Henkilöille ketkä aloittavat elämäntapamuutoksen
 • Henkilöille keiden haaveissa on ehkä myös painonpudotus (emme toteuta valmennusta vaakalukema edellä eikä sitä tarvitse välttämättä katsoa ollenkaan. Jotta voimme jakaa helpommin ajatuksia, tunteita ja kokemuksia sekä ymmärtää toisiamme, valmennus on tarkoitettu ylipainoisille)
 • Henkilöille ketkä ovat sitoutuneita
 • Henkilöille ketkä kaipaavat tiiviin ryhmän tukea
 • Henkilöille ketkä haluavat valmennukselta jotain muutakin kuin tulostettavat ohjeet liikkumiseen ja syömiseen
 • Henkilöille ketkä ovat valmiita tarkastelemaan omaa elämäänsä ja itseään

Valmennus toteutetaan sekä tapaamisilla, yhteisen facebookryhmän avulla sekä henkilökohtaisella yhteydenpidolla valmentajan kanssa. Tiistaisin tapaamme yhteisesti klo 17:30-19 ja jokaisella kerralla on omanlaisensa sisältö. (Ei paniikkia jos et pääse ihan jokaisella kerralla esim. yllättävät työt, sairastuminen tms.) Joskus liikumme, joskus keskustelemme, joskus on luentoja, joskus rentoudutaan, joskus tehdään mielenharjoituksia, joskus laitetaan ruokaa… Tapaamme aina joko Kouvolan tai Kuusankosken keskustassa ellemme ole keksineet yhdessä jotakin todella erikoista. Valmennuksen sisältöön pääsee myös itse vaikuttamaan, sillä valmennus on asiakkaita varten. Silloin kun emme kasvotusten tapaa, voimme jakaa ajatuksia, tunteita, ideoita, vinkkejä, tietoa ryhmämme kautta sekä valmentajana olen jokaiseen henkilökohtaisesti yhteydessä.

Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, jokaisen matka on erilainen ja me teemme siitä juuri sinulle sopivan.

Valmennuksen ajatusmaailmaan ei sovi kuurit, pikakeinot, tiukkuus, rajoitukset ja pakot. Otamme askel kerrallaan rennosti, mutta toimivasti eteenpäin. Valmennuksessa ei jaeta grammantarkkoja ruokavaliota tai tehdä heti kaikille kuntosaliohjelmia. Kaikki tällainen katsotaan tarpeen mukaan jokaiselle erikseen. Opettelemme toki näitäkin teemoja ja haemme elämään niitä pysyviä ja miellyttäviä keinoja, mutta valmennuksen ensisijainen tarkoitus on saada sinut kartoittamaan elämääsi ja tekemään siinä järkeviä muutoksia. Me työstämme yhdessä ajatuksia ja tunteita, opimme paljon uutta, keskitymme tekemään muutoksia miellyttävästi ja pyrimme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jos haet vain ohjelappua tarkkaan ruokavalioon ja kuntosalille, tämä valmennus ei ole ehkä sinun juttusi. Tämä valmennus on jotain enemmän.

Valmennuksen aikana voit olla niin avoin omasta elämästäsi kuin haluat. Toki olisi hyvä ja kannattavaa jos pystyt valmentajalle kertomaan itsestäsi ja elämästäsi, mutta muille ryhmälaisille saat kertoa juuri niin vähän tai paljon kuin haluat. Ryhmään mahtuu mukaan 4-8 henkilöä. Mikäli kiinnostusta on enemmän, voimme perustaa toiselle illalle toisen ryhmän. Jos haluaisit mukaan, mutta tiistai ei käy sinulle, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä!

Tarkempaa sisältöä aikataululle sekä tarkemmat sisällöt viikoille ja kuukausille tulee hieman ennen valmennuksen alkua. Sisältö kuitenkin elää valmennuksen ajan, koska tämä valmennus on teille. Alku on se, joka ei mihinkään muutu eli teemme kattavia alkukartoituksia (mielelle, ei kuntotestejä ellette niitä halua) sekä pohdimme mitä kaikkea haluatte valmennukselta.

Valmennuksen voi maksaa myös pienemmissä osissa, kysy jos haluat niin. Lisäksi heinä-elokuun vaihteessa tulee parin viikon loma tapaamisista, mutta ryhmämme sekä valmentajan tuki pysyy mukana. Jos toiveissanne on kuntosalikokeilut tai jokin muu laji, ne täytyy jokaisen kustantaa erikseen.

valmennus.jpg

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

 • Omaan hyvinvointiin panostaminen on aina kannattavaa
 • Valmentajalla on oma iso muutos takana ja -40 kg pudotus eli ymmärrystä ja vertaistukea on saatavilla
 • Lisäksi muut ryhmäläiset ja heidän tuki
 • Et ole yksin
 • Saat paljon hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja oppeja
 • Saat itse vaikuttaa valmennuksen sisältöön: sinua kuunnellaan!
 • Valmennus kestää pitkään eli toimivia tapoja keretään luomaan yhdessä
 • Valmennus jatkuu kesän yli mikä on monille haasteellista aikaa
 • Valmennus jatkuu vielä syksyllä, kun monille tulee syksyn motivaatiopiikki
 • Valmennus on oikeasti kokonaisvaltainen eli käsittelemme ravinnon, liikkeen ja levon lisäksi mm. ihmissuhteita, itsetuntoa, suhdetta itseen, ajankäyttöä, stressiä, unelmia, voimavaroja…
 • Sinua ei pakoteta tekemään yhtään mitään mitä et halua
 • Saat kenties uusia ystäviä ja hienoja kokemuksia
 • Lisäät omaa hyvinvointiasi ja onnellisuuttasi
 • Annat uuden alun elämällesi
 • Saavutat kenties monia omia tavoitteitasi

 

Toivon, että me nähdään valmennuksen parissa! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat suoraan ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä sähköpostilla: kristakatariina@outlook.com

Ps. Jos koet, että ryhmä ei ole sinun juttusi niin yksilövalmennus onnistuu myös Kouvolassa sekä Lahdessa. Etänä mistäpäin Suomea tahansa mikäli paikkoja on vapaana, laita viestiä niin katsotaan sulle sopiva tapa.

Terkuin,

Hyvinvointivalmentaja, sosionomi- ja seksuaalineuvojaopiskelija sekä elämäntapamuuttaja Krista Kohonen

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s