Te kysyitte ja mä vastaan!

Pyysin teiltä kysymyksiä instagramissa sekä snäpissä, aihe vapaa, mutta asiallinen. Kiitos kaikista kysymyksistä, otin tähän kysytyimmät ja loppuihin vastasin yksityisesti. Ehkä viimeisimmät postaukset vaikutti siihen millaisia kysymyksiä sain, mutta se ei haittaa!

kys5
Oli muuten kivaa olla osana lauantain hyvinvointitapahtumaa Veturissa!

Nyt kysymyksiin:

Pysyt puhumaan aika avoimesti ihmissuhteista ja seksistä. Onko sinut opetettu siihen kotona? 

En usko. Näihin asioihin on suhtauduttu hyvin neutraalisti kotona, ihmissuhteista toki puhuttu enemmän. Mutta seksi on asia mistä ei kotona kauheasti puhuttu. Koulussa kiinnostuin siitä, tein loistavia esitelmiä aiheesta ja luin siitä paljon. Koen kyllä, että nykymaailmassa voi puhua niin monista asioista, että miksi ei näistäkin? Täysin luonnollisia ja tavallisia asioita.

Miten oppia syömään aamupalaa?

Tähän varmaan olisi paljonkin neuvoja eri ihmisillä, mutta itse ainakin vain opettelin. Kuulostaa ikävältä väkisin syödä aamupalaa, mutta siihen kun asennoitui eri tavalla, se olikin ihan jees. Toki on muutamia asioita joita voisi huomioida: aloita jälleen pienesti äläkä laita eteesi heti herätessä isoa aamupalaa, jos et ole tottunut siihen. Sitä ei myöskään tarvitse syödä heti välittömästi, opettele pikkuhiljaa siihen, ettei ensimmäinen ruokasi olisi vasta iltapäivällä tai illalla. Lisäksi monet suosii esim. smoothieita, koska ne on helppo juoda. Jos vasta opettelet niin älä lisää painetta siitä mitä aamupala sisältää. Jos susta tuntuu helpolle syödä smoothie niin syö se. Jos on miellekkäämpää syödä karjalanpiirakkaa ja rahkaa, syö se. Jos on helpompi tehdä leipä ja ottaa hedelmä niin tee niin. Askel kerrallaan.

Biisi, joka soi päässä?

Cheek – ne tekee.

Millä paikkakunnilla voi osallistua johonkin tapahtumaan, jossa olet mukana?

Ainoat täysin varmat ovat yhdet hyvinvointimessut Kouvolassa 18.3 sekä todennäköisesti huhtikuussa Kouvolassa ja Lahdessa mielihyväkutsut. Suunnitteilla on tapahtumia Kouvolaan, Lahteen, Tampereelle sekä Helsinkiin.

Voitko joskus jakaa kotitreeniohjeita?

Toisaalta joo, teenhän niitä itsekin joskus. Koen silti, että some on täynnä ohjeita, joista ihmiset voivat ottaa mallia, joten se ei lisää omaa kiinnostusta jakaa niitä. Mutta ehkä aina silloin tällöin 🙂

Tuleeko uutta verkkovalmennusta? 

Tulee tai ainakin sellainen on suunnitteilla todennäköisesti keväälle ja/tai kesälle. Toiveita saa laittaa, jotta se olisi mahdollisimman monille mieleinen!

Kuinka monta poikaystävää sinulla on ollut? 

Miten sen nyt ottaa, kaksi tai kolme näin vanhemmalla iällä 😀 Ensimmäisen kanssa homma loppui yhden päivän jälkeen ihan yllättäen, kun en ollutkaan sopiva. Toisen kanssa homma kesti sen muutaman kuukauden ennen pettämisepisodia ja kolmas on nyt parhaillaan menossa.

Uskotko, että teet hyvinvointialan töitä aina? 

Ei voi tietää. Se on tällä hetkellä mun suurin intohimo, mutta me ihmiset muututaan, kasvetaan. Kuka tietää, vaikka viiden vuoden kuluttua haluan olla lentäjä tai ompelija! En sulje mitään pois, mutta teen täysillä tällä hetkellä sitä juttua mikä tuntuu oikealle. Onneksi intohimon kohdetta voi vaihtaa, olen kuitenkin työelämässä varmaan aika kauan vielä.

Vinkkejä siihen, jos parisuhteessa henkilöt haluaa eri asioita seksiltä, mutta muuten kaikki ok? 

Tästä kirjoitan omankin postauksen, mutta pikavastaus. Ensinnäkin kumpikaan teistä ei ole oikeassa tai väärässä. Me ollaan kaikki erilaisia. Toisekseen olisi ihanaa tietysti, jos molemmat voisivat olla tyytyväisiä seksielämään, mutta toista ei saa koskaan pakottaa mihinkään. Kolmanneksi jos ei oikeasti halua tehdä jotakin, sitä ei kannata tehdä vain toista miellyttääkseen. Seksi on niin monipuolista, että uskon sieltä löytyvän erilaisia asioita, joilla pitää molemmat tyytyväisinä. Kaikkeahan ei välttämättä aina voi saada ja täytyy tehdä kompromisseja. Keskustelkaa nätisti asioista, ei syytellä toista eikä heti mietitä eroa. Jos parisuhde on tärkeä, asioihin yleensä löytää ratkaisun. Omat tunteet, ajatukset ja halut kannattaa tuoda esiin ja pohtia sitä mihin kumpikin oikeasti on valmis. Toki haaste voi olla myös niin suuri, että se kaipaa paljon pitkäkestoista työstämistä. Kenties parisuhdekursseja tai pariterapiaa.

 

Kuinka olla itsevarma vähissä vaatteissa?

Tää on kysymys, josta voisi tehdä myös oman postauksen. Jokainen meistä on toki erilainen eikä kaikille sovi samat vinkit. Miettisin itse ensin, miksi en koe oloani itsevarmaksi vähissä vaatteissa? Johtuuko se menneistä kokemuksista, toisen sanoista, onko minäkuva epätodellinen, onko sisäinen puhe negatiivista…? Sitten kun syy selviää, asiaa voi ratkoa. Jos kyse on menneistä kokemuksista esim. mitä sinulle on sanottu kehostasi niin on hyvä ymmärtää, että ne asiat on menneessä, se ei ole yleinen totuus ja kaikista oleellisinta on mitä itse ajattelet itsestäsi. Jos kyse on siitä, että tunnet kyllä olosi itsevarmaksi, mutta kumppanisi laukoo ikäviä sanoja, puhukaa asiasta. Kerro mitä tunnet ja ajattelet. Kumppanin ei kuuluisi pahoittaa mieltä. Jos kyse taas on siitä, että puhut itsellesi itsestäsi rumasti, kenties sitä on jatkunut jo vuosia, niin asia on haasteellisempi. Se vaatii paljon työtä, itsetutkiskelua, rohkeutta, kauniimpia sanoja, puhu itsellesi kuin ystävälle ja kaiken sen ihanan löytämistä omassa itsessäsi. Oleellista on muistaa, että oma mielipiteesi ja olosi on tärkein sekä itsevarmuus tulee sisältä eikä ole kiinni ulkonäöstä. Meitä on monenlaisia ja jokainen voi tuntea olonsa hyväksi juuri sellaisena kuin on ❤

Kiitos näistä ja mukavaa viikkoa ❤ -Krista

ps. Huomenna on ystävänpäivä.

Nimetön suunn.malli.png

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s