Mun eka päivä töissä, mä oon yrittäjä!

Nyt se sitten on totta. Tänään maanantaina on mun eka virallinen työpäivä, vaikkakin tässä on tehty töitä näiden eteen tietoisesti jo kuukausia. Toisaalta mun kolme viimeisintä vuotta ovat ajaneet mut tähän pisteeseen.

No miltä nyt tuntuu? Toisaalta mun sisällä kuohuu kaikkia tunteita sisältävä virtaus ja toisaalta taas tää on vaan maanantai 😀 koska mulla ei ole omia tiloja, ei työntekijöitä, täysin oma aikataulu.. tää tuntuu ihan tavalliselle. Mutta sitten ei se ole sitä, mä hyppäsin johonkin ihan vieraaseen mukaan ja kuka tietää vaikka saisin siipeeni?

Tällä hetkellä olen keittiönpöydän ääressä koneen kanssa, hiukset märkinä, yöpaita päällä ja kuuntelen ysärimusiikkia.

Mutta tää tuntuu aika hyvälle. Mulla on paljon parempi fiilis nyt kuin opiskellessa. Mä oon niin täynnä intoa ja suunnitelmia! Tää ei oo suorittamista vaan tää on just sitä mitä mä haluan tehdä.

Täytyy kyllä sanoa, että sähköposti huutaa siihen malliin että! On rehellisesti varmaan 80 henkilöä, jonka kanssa on menossa jokin juttu. Toki noista 50 on verkkovalmennuksessa, mutta kuitenkin. Jo kuusi tuntia konehommia tänään klo 14 mennessä ja vielä pitäisi paukuttaa muutama tunti. Toivon, että siihen mennessä olen valmis. Vaikka toisaalta en voi tehdä töitä 24/7 ja asioiden täytyy joskus ehkä odottaakin. Kuitenkin hyvä tästä tulee kunhan rytmiin pääsee!

mieli3
Sunkin paperi on seuraavina päivinä, mitä sä aiot luoda sinne?

Sain muuten tänään myös yhden työtarjouksen, joka on aika nappi mun unelmiin. Tätä varten ei tarvinnut laitella hakemuksia, joskus se universumi hoitaa!

Tällaista tänne tänään. Saa nähdä mitä huomenna. Lupaan kertoa kuinka tämä yrittäjyys lähtee liikkeelle ja mitä kaikkea työkuvioita mulla tuleekaan!

Lisäystä perjantaina:

Kaiken pohdinnan ja numeroiden pyörittämisen jälkeen mulla on nyt oma toiminimi ❤ Viikko sitten mietin jo, että onkohan tää nyt hyvä valinta? Alko stressaamaan ja ahdistamaan monet uudet asiat. Sitten mietin, että kyllä mä opin ne! Kun jaksan yrittää, mä saan tän hoidettua! Ja sitten kykenin täyttämään ilmoituksen toiminimen aikaan saamiseksi. Y-tunnus löytyy ja kunhan se on rekisteröity, pääsee kunnolla vauhtiin. Sitä ennen pitää vielä tutustua lisää laskutukseen, veroihin, ottaa yritykselle tili…

Mutta oon aika täpinöissäni! Kohta on ensimmäinen viikko takana valmennuksiakin ja aika mukavasti lähtenyt hommat liikkeelle. Vaikka en olekaan palautetta vielä pyytänyt, verkkovalmennus on ollut ainakin kovin tykätty. Jo ensimmäinen päivä oli monille isoja ajatuksia ja muutoksia avaava. Jännityksellä odotan mitä tapahtuukaan valmennusten parissa!

Ja tosiaan työtarjouksesta kuulen lisää ensiviikolla ja silloin laitetaan omasta tahdosta pari muutakin juttua vireille. Mä niin nautin tästä! Oli oikea päätös hidastaa AMK-opintoja.

Huomenna vapaapäivä ja menen juhlimaan tätä etappia ystävieni kanssa. Niin monta hyvää asiaa elämässä ❤

Lainatakseni voimakorttini sanomaa:

Olen täällä viettämässä hyvän elämän. Ja sen myös teen! -Krista

iloveme3.jpg

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Mun eka päivä töissä, mä oon yrittäjä!

  1. Aaah samojen fiiliksien ja asioiden kanssa ollaan itsekin tällä hetkellä! Kaikki käytännön jutut kuten kirjanpito vaatii vielä tutustumista ja muutenkin ihan alussa vielä. Jos on jotain vinkkejä niin otan mielelläni vastaan 🙂 Tsemppiä yrittäjyyteen, hieno homma!

    Tykkää

    1. Moikka! Täällä pohditaan myös samoja juttuja 😀 askel kerrallaan olen edennyt enkä pidä mitään kiirettä. Yritysneuvontaan kannattaa omassa kaupungissa ottaa yhteyttä ja esim. Näisyrittäjät ryhmä facebookissa on aika jees! Onnea yrittäjälle 🙂 -Krista

      Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s