Mä pystyn.

Yhteistyössä Unelma itsestä

Uskonko itseeni 100%? Joskus kyllä ja joskus en. Koen, että se on elämää, se on ihmisyyttä, se on ihan okei. Toki olisi kiva jos uskoisin itseeni joka hetki 100%. Tiedättekö ketään kenellä on näin? Veikkaan, että sellaiset ihmiset ovat harvassa tai pelkkää satua.

Tärkeintä onkin mielestäni se, mihin suuntaan tämä asia on edennyt viimeisinä vuosina. Muutama vuosi sitten uskoin itseeni, omiin mahdollisuuksiini ja kykyihini ehkä 0-50% riippuen hetkestä. Koin olevani todella riittämätön, osaamaton ja kykenemätön oikeastaan yhtään mihinkään. Nykyään sanoisin, että luku on 80-95%, joskus toki 100 ja joskus täys 0. Välillä musta tuntuu sille, että oon supernainen ja voin tehdä ihan mitä haluan! Tässä on siis tapahtunut valtava kehitys ja tällä on ollut todella suuri vaikutus koko mun elämään: itsetuntoon, unelmien hahmottamiseen sekä toteutumiseen, ihmissuhteisiin, opiskeluun ja viimeisimpänä rohkeuteen lähteä yrittäjäksi.

joulu7

Luottamus siihen, että mä kykenen tähän, on tunne joka vie eteenpäin. Se jaksaa innostaa, kannustaa ja turvata oloa. Mä rakastan sitä tunnetta!

Koko syksyn pohdin aktiivisesti mitä mä haluan elämälläni tehdä. Loin lisää uskoa itseen ja sen seurauksena hidastin ammattikorkeakouluopintojani ja lähdin tekemään unelmia toteen yrittäjänä. Se tuntuu edelleen hassulle ajatukselle, vaikka jo viikkoja olen valmistellut virallisesti ensiviikolla alkavaa työtäni. Mulla on työ! Jonka loin aivan itse itselleni sydäntäni kuunnellen. Aika siistiä. Todella mahtavaa ❤

Välillä tuntuu sille, että olisin joko aivan hullu tai sitten joku herättää minut kohta unesta. Tuntuu ihmeelliseltä, että minä olen pystynyt luomaan elämääni jotain aika odottamatonta ja uutta. Mutta sehän elämässä on hienoa: me voidaan vaikuttaa siihen aivan itse.

Mun oma elämäntapamuutos nyt muutaman vuoden ajalta, on tuonut mut tähän pisteeseen. Asiat ovat edenneet vähän kuin toisen asian vaikutuksesta ketjureaktiona. En kuitenkaan pystyisi mihinkään tähän jos en uskoisi omiin mahdollisuuksiini ja kykyihini. Mä en voi tietää miten elämässä käy. Mutta mä voin uskoa itseeni ja yrittää toteuttamalla sitä mikä tuntuu oikealle.

unelmat2

Unohdan sen mitä joku muu tai yhteiskunta olettaa. Unohdan kaiken sen mitä mun pitäisi tai olisi pakko tehdä. Otan askeleen siihen suuntaan, mitä haluan tehdä.

Toki se vaatii rohkeutta myös. Mutta mua motivoi kaikista eniten se ihana olo mitä saan siitä, että voin joka päivä tehdä itselle miellekkäitä asioita. Sen vuoksi uskallan olla rohkea ja yrittää.

Näiden tunteiden ja ajatusten muovaaminen ja herättely ei ole ollut yhden yön matka. Olen kohta jo kaksi vuotta tehnyt matkaa, jolla omat tunteeni ja ajatukseni ovat saaneet muovautua uudenlaiseksi sekä olen etsinyt sitä mikä oikeasti on mun unelma. Tästä seuranneena voin paremmin sekä olen nyt tässä asemassa lähtemässä yrittäjäksi hyvinvoinnin pariin. Iso vaikutus on ollut Unelma itsestä -valmennuksella mun henkisellä tunnematkalla. Mä olen saanut niin paljon avaimia siihen kuinka muokkaan elämästäni itselle ihanaa.

Koen, että valmentajat ovat olleet tukenani alusta asti ja kannustavat minua omiin unelmiini, vaikka he ovat toisella puolella maailmaa. Inspiroivista ihmisistä saa itsekin voimaa.

Huomenna perustan toiminimen. Maanantaina mun yksi unelma käynnistyy tosissaan ja aloitan työt. Tää on ihan uskomatonta mihin elämä on vienyt kuitenkin vain muutamassa vuodessa. Silloin olin masentunut, ahdistunut ja epävarma tyttö, joka oli valmis luovuttamaan elämänsä suhteen aina silloin tällöin. Nyt mun elämä taas on tällaista, mä toteutan mun omia unelmia askel kerrallaan ja olen todella onnellinen siitä, että olen edes elossa!

Elämä on ihmeellistä, vaikka joskus tuntuu, että se on monille itsestäänselvyys.

Mä pystyn tähän. Miten sun unelmat? -Krista

unelmat3
On muuten loistava vinkki!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s