Lahjaksi pala kaupunkia

Yhteistyössä Kaupunki lahjaksi

Mä tykkään siitä, kun ihmiset keksivät jotakin hauskaa ja uutta! Tässä on yksi sellainen. Kaupunki lahjaksi on aika tuore idea, mutta mun mielestä se voi menestyä hyvin. Toivottavasti tämä laajenee ympäri Suomen. Tällä hetkellä saatavissa Mikkelissä, Lahdessa sekä Kouvolassa.

Kaupunki lahjaksi on siis käytännössä lahjakortti/vihko. Siihen on laitettu valitun kaupungin tarjontaa, jotta ihmiset voivat nauttia siitä. Mukana on kaupungin erilaisia yrityksiä. Olen nähnyt Kouvolan sekä Lahden vihkot ja mielestäni ne ovat hyvin monipuoliset: kaikille löytyy varmasti jotakin!

kaupunki4kaupunki3

”Kaupunki lahjaksi –lahjavihko on helppo tapa antaa yksilöllinen ja elämyksellinen lahja. Paketti sisältää useita vaihtoehtoja erilaisiin palveluihin, joista lahjansaaja saa itse valita yhden mieluisimman. Kaikki palvelut ovat paikallisia, joten samalla tuet alueen yrittäjyyttä. Lahjavihkon voit ostaa ostoskorin kautta aukeavasta nettikaupastamme tai jälleenmyyjiltä.”

Me saimme itsellemme Kouvolan vihkon ja täytyy sanoa, että en todellakaan osaa sanoa mihin sen käyttäisin! Vaihtoehtoja tässä on 10 ja ainakin puolet ovat sellaisia joihin ehdottomasti haluaisin käyttää tämän lahjavihkon. Tarjolla on mm. pakohuonepeli, liput festareille, ihana ulkoilma kokemus rekikuljetuksella sekä sauna- ja uintikortti Tykkimäelle. Mutta valitettavasti vain yhden voimme valita, täytyy ehkä siis ostaa itselle lisää tai toivoa lahjaksi.

Olin todella innoissani, kun tämä saapui postissa. Hetken selattuaan Jukkakin kiinnostui, että mikäs tää oikein on. Päätin ostaa Lahden vihkon joululahjaksi vanhemmilleni. Pikavilaisulla sekin vaikutti oikein lupaavalle!

Lahjakortit ovat aika suosittu lahja, etenkin jos on kiire tai ei tiedä tarkkaan mitä toinen haluaa. Tällä tavoin voit antaa lahjan, mutta henkilölle itselle jää vielä mahdollisuus valita vihkon sisällöstä itselle se mieluisin. Jos jääkiekkopeli ei ole sun juttu, on vielä monta erilaista elämystä joista valita! Jos haluat muuten vain yllättää jonkun, palkita tai muistaa niin olen aika varma, että jokainen tykkäisi tästä.

kaupunki2.jpg

Osan lahjavihon tarjonnasta voi käyttää kahdestaankin! Tai sitten voit vain nauttia omasta seurastasi ❤

Tämän hinta on 49 euroa mikä ei mun mielestä sisältöön nähden ole todellakaan liikaa. Tilaukset, lisätiedot ja sisällöt löytyy täältä.

ps. Instagramissa käynnistyy kohta vuoden viimeinen arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Kouvolan lahjakorttivihon! @kohonenkrista

Ihania vuoden viimeisiä päiviä! -Krista

kaupunki.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s