Teatteri sopii kaikille: loistava keino rentoutua!

Yhteistyössä Kouvolan teatteri

Viime perjantaina nautin pitkästä aikaa teatterin ilosta. Sain kutsun Kouvolan teatterin ensi-iltaan ja kävimme katsomassa Näytelmä joka menee pieleen. Kerroin ennen näytelmän alkua sosiaalisessa mediassa, että toivon paljon naurua. No sitä todella sain!

Jälleen kerran esityksen jälkeen mietin, että miksi en käy useammin teatterissa? Joka kerta sama juttu: aina yhtä ihanaa!

Minun teatterisuhde ei ole kovin aktiivinen, olen käynyt teatterissa vain muutaman kerran. Jokaisen kerran jälkeen lupaan itselleni, että tulen pian uudestaan. Mutta silti en ole tehnyt niin. Jatkossa yritän paremmin ja monia mielenkiintoisia näytelmiä onkin tulossa.

Näytelmä joka menee pieleen oli kyllä todella onnistunut! Varmasti kaikki nauroivat alusta loppuun. Vaikka juoni olikin osaltaan murhamysteeri niin se oli tehty nimensä mukaisesti: kaikki asiat lavasteista, näyttelemiseen, vuorosanoihin meni ”pieleen”. Mutta erittäin hauskasti! Se oli todella hyvää viihdettä kahdeksi tunniksi ja jokainen näyttelijä teki hyvän suorituksen. Näytelmä oli miellyttävä, hauska, rento ja nopeatempoinen.

teatteri4.jpg

teatteri2.jpg

Jos pidät tilannekomiikasta, erittäin heittäytyvistä näyttelijöistä ja toisaalta hyvin yksinkertaisesta, mutta takuuvarmasta huumorista niin tämä on sun juttu!

Kouvolan teatterin sivuilla luvattu hillitön kokemus ja loistava vinkki pikkujouluviihteeksi todella pitävät paikkansa. Pakko myös sanoa, että Jukka ei ole kovin innostunut teatterista, mutta olisi varmasti nauttinut tästä. Jos rakastat huumoria niin mene ihmeessä katsomaan tämä. Ei varmasti ole hukkaan heitetty, jos kerää kasaan ryhmän ja ottaa tämän pikkujoulujen toimintaan. Tarkemmin näytelmää ei pysty selittämään, se täytyy itse kokea.

Vielä muuten yksi huomio! Ainakaan aikaisemmin en ole kokenut sitä, että yleisö otetaan mukaan jo ennen varsinaisen ohjelma-ajan alkua. Kun odottelimme valojen pimenemistä niin osa näyttelijöistä oli jo roolissaan ja saimme siinä ensimmäiset maistiaiset tulevasta.

teatteri3.jpg

teatteri5.jpg

Nyt kun mietin tätä kokemusta niin voisin katsoa koko jutun uudestaan, aivan mahtava! Hehkutanko liikaa? No oli niin hyvä!

Aion ehdottomasti jatkossa käydä useammin teatterissa, huumori- sekä musiikkinäytelmät ovat ehkä eniten se minun juttu. Jos kiinnostuit enemmän tästä näytelmästä niin kurkkaa täältä lisää tietoa ja varaa liput! Mikäli et pysty juuri tätä näkemään syystä tai toisesta niin suosittelen ottamaan jonkin illan vapaaksi ja lähtemään teatteriin. En muista koska viimeksi olisin niin hyvin ollut läsnä. Keskityin täysin näytelmään, en murehtinut asioita, en miettinyt mitä pitäisi olla tekemässä tai mitä huomenna aion tehdä.

Minä olin ja nautin. Tunsin kuinka keho ja mieli rentoutui sen illan aikana.

Siis ihan loistavaa, koska uudestaan? -Krista

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s