Uutuus: mikä Bolero?

Yhteistyössä Bolero

Syksyyn on mahtunut parikin messutapahtumaa ja molemmissa törmäsin tähän uutuustuotteeseen. Kuulin paljon kehuja ja päätin antaa tällekin uutuudelle mahdollisuuden. I love me -messuilla haalin itselleni näitä ja nyt olen useampaa päässyt maistamaan. Mistä on kyse?

Suoraan heidän sivuilta:

Bolero on mainio tapa lisätä nesteen saantia ilman sokeria. Boleroa voit mm. sekoittaa veteen, rahkaan, jogurttiin, puuroon, smoothieen sekä pirtelöön. Voit myös käyttää Boleroa ruoanlaitossa sekä leivonnassa ja mikä parasta, ilman sokeria!

Meiltä löytyy 12 kappaleen pakkauksia, annospakkauksia sekä mini-koon puikkoja 12 kappaleen pakkauksessa ja makuvaihtoehtoja on yli 55 kappaletta.

 

bolero2.jpg

En kannusta juomaan tätä terveydellisten syiden, ihmetuloksien tms vuoksi vaan tämä on yksinkertaisesti yksi uusi tapa nauttia juomaa. Kiitos muuten vinkistä lukijalle, joka suositteli sekoittamaan kivennäisveteen!

Hankin itselleni siis pakkauksen, jossa on 12 erimakuista jauhepussia. Jauhe sekoitetaan 1,5 litraan nestettä ja annetaan liueta. Jauheen määrä ei ole kovin iso niin ihmettelin, että maistuuko nämä miltään… mutta maistui! Joihinkin lisättiin jopa lisää vettä, koska oli makeaa. Maku on siis vahva, voi verrata tavallaan sokerittomaan mehutiivisteeseen.

Miksi näitä sitten käyttäisi? No onhan se joskus kiva juoda muutakin kuin vettä! Näistä saa varmasti loistavia alkoholittomia booleja ja kymmenien makujen ansiosta ei tarvitse ostaa perinteistä mansikkaa tai appelsiinia tiivistemehuna. Tuollainen 12 jauhepussin paketti ei maksa montaa euroa ja siitä tulee kuitenkin litroittain juotavaa. Ei minusta ole kalliskaan, jos vaikka haluaa vain kokeilla.

bolero.jpg

Mä olen itse kokeillut vasta juotavana, mutta voisin seuraavalla kerralla sekoittaa smoothieen.

Jos kiinnostuit niin klikkaa linkkiä ja tutustu lisää. En tiedä saako näitä jostakin kaupoista, mutta ainakin netistä tilaamalla. TUTUSTU LISÄÄ

Tykkään kokeilla uutuuksia. Käytän kyllä ehdottomasti kaikki nämä mitä kaapeista vielä löytyy! – Krista

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s