Unelmat toteutuu askel kerrallaan

Näin se on. Kenenkään unelma tuskin toteutuu silmän räpäyksessä. Mitä isompi unelma, sitä enemmän askeleita on otettava.

Mä oon vahvasti menossa kohti mun unelmaa. Ilmoittauduin tällä viikolla Trainer4youn personal trainer -koulutusputken ensimmäiseen osaan! VIHDOIN.

Täytyy sanoa, että koulutusten suhteen raha merkitsee paljon. Ei ne kuitenkaan ihan halpoja ole. Jostakin on kuitenkin aloitettava ja mä aloitin nyt tästä. Koulutus tapahtuu marraskuun lopulla.

Kun valitsin itselleni koulutusta, pohdin paljon minkälaista työtä haluan tehdä. On aika selvää, että en aio olla se joka vie asiakkaan aina salille ja jakaa valmiit ohjelmat paperilla käteen, joita sitten viikkoja seurataan. Toki nämäkin asiat on mukana, mutta haluan silti tarjota jotain muuta.

Siksipä en välttämättä käy (ainakaan heti) tätä pt-koulutusta loppuun, sillä se kuitenkin keskittyy paljon kuntosaliin, ruokavalioiden laatimiseen tms. Olen katsonut jo seuraavat koulutukset itselleni ja luvassa on psyykkisempää koulutusta koskien enemmän elämäntapamuutoksia/painonpudotusta sekä meditaatio/rentoutusohjaajankoulutus. Ole selannut kymmeniä sivuja ja nää kutsuu mua eniten. Sitten joskus ehkä käyn pt-koulun loppuun ja muitakin, rahatilanteesta riippuen.

Tarkoituksena on jatkossa tarjota monipuolisia juttuja niin yksilölle kuin ryhmillekin. Nämä painottuu paljon vertaistukeen, keskusteluun, elämänhallintaan, mieleen sekä toki kokemusasiantuntijuuteen. Mun vahvuus on kuitenkin siellä elämäntapojen muuttamisessa, painonpudotuksessa, elämän ilon löytämisessä ja terveen suhteen luomisesta itseä kohtaan. Toivon mukaan näistä tulee syvällisiä ja avartavia valmennuksia, toki mukana on paljon asiaa ravinnosta, liikutaan yhdessä ja erikseen tms.

liikunta2
Mä oon niin fiiliksissä!

Mutta kuitenkin pääpaino on jossain muualla kuin siinä kuinka usein teemme hikitreenin tai mitä laitamme lapun mukaan lautaselle.

Teen sellaisia kokonaisuuksia joihin itsekin haluaisin osallistua.

Mutta näistä lisää myöhemmin! Ehkä tammikuussa laitan jotain jo vireille ja toki silloin pitäisi alkaa erään yrityksen alla kaksi ryhmävalmennusta täällä Kouvolassa. Lisäksi tavoitteena on monta muutakin juttua, kuten luentojen pitämistä. En kuitenkaan kaikkia ideoita kerro, näette sitten myöhemmin.

Jos sulla on kiinnostusta näihin ja haluat esittää toiveita sisällöstä, luentojen kaupungeista tms. niin laita ihmeessä mulle ehdotuksia!

En olisi muutama vuosi sitten uskonut tätä. Todella ylipainoinen, surullinen, liikunnan vihaaja, ei mitään käsitystä terveellisyydestä sekä todella huono suhde itseen. Mutta niin ne asiat vaan muuttuu! Pienin askelin kohti unelmia. Jos vuoden päästä moni asia rullaisi jo hyvin. -Krista

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Unelmat toteutuu askel kerrallaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s