Monia mahdollisuuksia omalle hyvinvoinnille (I love me -messut)

Yhteistyössä I love me.

Jokainen meistä varmasti tietää, että vaikka hyvinvointi saattaa vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta asialta, se ei ole sitä. Vai toisinpäin? Se on yksinkertaista, mutta me teemme siitä monimutkaista?

Oli miten oli! Mahdollisuuksia miten panostaa omaan hyvinvointiin on todella paljon. Tässä niistä yksi: nimittäin messut!

Olen tänäkin vuonna bloggaajana I love me -messuilla. Messuihin ei ole enää kauaa aikaa, sillä niitä vietetään 20.-22.10  Helsingissä. Itse olen luultavasti paikalla ainakin lauantaina, ehkä sunnuntainakin. Jos näät mut niin tuu ihmeessä nykäseen hihasta!

Katselin äskön messujen tarjontaa, mutta se loppui aika lyhyeen. Messuilla on niin paljon kaikkea, joten päätin, että paras on olla suunnittelematta liikaa. Minua kiinnostaa messuilla eniten hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat. Toki kurkkaan myös meikit! Odotan innolla mm. raakaruokaa, mieleen liittyvää kirjallisuutta, superfoodeja, lisäravinteita sekä erilaisia keskusteluita. Paikalla on kuitenkin monta mielenkiintoista puhujaa ja aiheina mm. tunnesyöminen, kehopositiivisuus, rohkeus ja  biohakkerointi. Kaikista parhainta toki on jos pääsee vaihtamaan pari sanaa itseä inspiroivien ihmisten kanssa!

Paikalla on toki paljon muutakin: kosmetiikkaa, hoitoja, mittauksia, koruja, vaatteita, keskusteluita, harjoituksia, Fitnessmallikisa… ihan varmasti jokaiselle jotakin!

Hyvinvointiin voi panostaa niin monella tavalla. Jo messuille tuleminen voi vaikuttaa paljon. Sieltä saattaa saada mukaan myös erilaisia ajatuksia pohdittavaksi, uusia tuotteita sekä palveluita. Kuitenkin hyvinvointiin liittyy keho, mieli, sydän, ravinto, liike, stressi, minäkuva, elämänhallinta, rentoutuminen, kehonhuolto… niin moni asia. Kaikkea tätä löydät messuilta! Plus paljon muuta.

 

iloveme2

 

Näistä messuista olisi niin paljon kerrottavaa, mutta en osaa pukea sanoiksi sitä tähän. Nämä täytyy itse kokea sekä tutustua tarjontaan!

Jos haluat mukaan messuille niin ole kuulolla mun somekanavissa. Tänään lähtee arvontaan pari lippua! Kannattaa myös seurata messujen omia kanavia, siellä esillä hyvin mitä kaikkea tapahtuu. Sekä toki käykää kurkkaamassa heidän sivut ja merkatkaa vaikka ylös ne mitkä kaikista eniten kiinnostaa. Erityisesti ne joissa on joku tarkka aika.

Kannattaa muistaa myös kaverilippukamppanja 25.9 – 9.10 ❤ Kerää ystävät mukaan, osta neljä lippua kahden hinnalla ja viettäkää ihana päivä yhdessä!

Kaveriliput täältä!

Mulla ei ole enää muuta sanottavaa kuin tule tutustumaan messuihin ja haali itsellesi sylin täydeltä inspiraatiota ja vinkkejä omaan hyvinvointiin! – Krista

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s