Hiukset kuntoon! (alennuskoodi)

Yhteistyössä Hiussalonki Selina

Kävin viime viikonloppuna pitkästä aikaa kampaajalla! Olen yrittänyt kasvattaa omaa blondia hiustani takaisin, mutta näin vanhemmiten se onkin nykyään tumma. Hiukseni ovat myös hieman kärsineet vaalennuskäsittelyistä mustasta blondiin. En ollut ehkä vuoteen leikannut hiuksiani enkä ole värjännyt sitä pitkään aikaan. Nyt oli korkea aika!

Kävin tuttavallani ja päätimme ryhtyä yhteistyöhön. Mukanani oli paras ystäväni ja nyt meillä molemmilla on uudet hiukset! Ollaan molemmat todella tyytyväisiä lopputulokseen ja aiotaan mennä samalle tekijälle jatkossakin. Oman hiukseni muutoksessa on vielä jonkin verran tekemistä, mutta seuraavalla kerralla varmasti ollaan juuri siellä miltä haluan sen näyttävän. Keltaisuudesta johtuen emme voineet toteuttaa heti haluttua väriä sekä en halunnut luopua enempää pituudesta, mutta sitä on kuitenkin järkevää leikata vielä hieman.

Selinalla on omat tilat, jossa hän toimii ke-pe sekä sovitusti lauantaisin ja kotikäynneillä. Tässä lopputuloksia, omista hiuksistani ei saa millään oikeasti edustavaa kuvaa. Mutta kuitenkin Selina on todella hyvä työssään. Ensi kerralla vielä vaaleammaksi ja lyhyemmäksi.

 

hiukset3.jpg

hiukset4.jpg

 

hiukset2.jpg

hiukset5.jpg

 

Mulla on teille kaikille alennuskoodi kyseiseen kampaamoon. Koodilla Krista17 saa huimat -30% !! Kun soitat varausta niin ilmoita koodista. Koodi on voimassa marraskuun loppuun asti ja koskee palveluita ei tuotteita.

 

Paikan tiedot:

Hiussalonki Selina, Vuolenkoskentie 1442 Vuolenkoski p. 045 6192065 (Selina Mankki)

Paikalle pääsee hyvin mm. Lahdesta, Nastolasta ja Kouvolasta.

Viikonloppuna luvassa arvontaa instagramin sekä facebookin puolella eli pysykää kuulolla! – Krista

hiukset.jpg

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s