Enhän mä voi saavuttaa mitään, oon ihan tavallinen.

Vuosien ajan ajattelin lähes kaikesta, että enhän mä voi saavuttaa tuota tai enhän mä pysty tuohon. Koska oon vain tavallinen. En mä ole erikoinen.

Kuinka moni on ajatellut noin? Varmaan aika moni. Pistää vain miettimään sitä, että en kuitenkaan pitänyt muita tavallisina tai erikoisina. Kaikki me ollaan ihmisiä ilman tuollaista jaottelua. Jos mietin heitä keitä ihailin muutamia vuosia sitten niin tuskin hekään ovat saaneet elämään jotain erikoiskortteja, joilla päästä pitkälle. Kaikki ponnistaa omista lähtökohdista. Tai on ponnistamatta. 

Kun itsetunto on niin alhaalla, uskoin helposti, että mun elämä on ennalta saneltu. Uskoin pitkään, että tulen olemaan se lihava ketä kiusataan, en saa unelmieni työpaikkaa, en ehkä perhettäkään enkä todellakaan saavuta mitää isoa ja erikoista. Koska eihän mulle voi tapahtua mitään todella hienoa! Mä oon vain mä, lihava tyttö pieneltä kylältä. 

Nyt olen kuitenkin alkanut ymmärtämään, että kyllä mulla voi olla toisenlainenkin tulevaisuus. Kyllä mä voin saavuttaa vaikka mitä ja toteuttaa unelmia.

 

unelma3

 

Tänään vietetään yrittäjän päivää ja tuntuu oudolta, että pian saatan olla itsekin sellainen. Unelmat alkavat pikkuhiljaa muuttua haaveista todeksi. Oman toiminimen perustaminen on näillänäkymin osa tätä syksyä ja vuonna 2018 työllistän itse itseni muiden yhteistöiden lisäksi. Kukapa olisi uskonut! Ja jos vielä katsotaan sitä millä alalla. En olisi IKINÄ uskonut, että toimisin hyvinvoinnin parissa. Minä, jonka elämä oli kaukana hyvinvoinnista, auttaa jatkossa itsensä lisäksi myös muita onnistumaan ja löytämään ne ilot sekä nautinnot elämästä. Mitä vain voi tapahtua.

Tärkeintä on uskoa itseensä sekä siihen, että mulla on mahdollisuus. Kenenkään ei kannata seistä itse itsensä tiellä. Vain yrittämällä voi oikeasti saavuttaa jotain.

Älkää ikinä antako periksi. Mahdollisuuksia elää omaa elämää on monia ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa. Se mitä uskot tai luulet tapahtuvan, ei välttämättä ole totuus. Uskalla olla rohkea ja tarttua unelmiin! – Krista

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s