Inspiroivat ihmiset

Tämän postauksen tarkoitus on täysin antaa tilaa muille ihmisille minun sijaan. Maailmassa on niin paljon upeita inspiroivia ihmisiä! Onkin hienoa miten itselleen voi ammentaa inspiraatiota muilta ja vieläpä sosiaalisen median kautta. Aina joskus laitankin teille jakoon joitakin sivuja tai videoita joista pidän. Nyt ajattelin käyttää tähän yhden postauksen ja jakaa teille minun suosikki henkilöitä sosiaalisessa mediassa. He ovat sellaisia keitä seuraan melkein päivittäin tai päivittäin, keiden tekstejä sekä videoita katson ja keistä ammennan itseeni paljon hyvää energiaa. He ovat sellaisia ketkä inspiroivat minua täysillä!

Näiltä tyypeiltä ammennan vinkkejä, esimerkkiä, neuvoja koskien ravintoa, liikkumista, lepoa, unelmien jahtaamista, positiivista fiilistä, uskoa itseen sekä oman mielen harjoittamista. Lähden tänä aamuna lomalle, joten blogi menee tauolle. Nauttikaa näiden ihmisten jakamasta inspiraatiosta!

En tiedä mikä voisi inspiroida minua enemmän kuin muut ihmiset; heidän ajatukset ja toimet.

Laitan tähän inspiroivia henkilöitä satunnaisessa järjestyksessä pienten perusteluiden kera. Listaa olisi voinut jatkaa vaikka kuinka, joten palataan tämän pariin ehkä vielä toisessa postauksessa. Jos kiinnostut jostakin niin klikkaa itsesi sosiaalisen median syövereihin ja lue lisää!

Jenny Henriksson / Vastaisku ankeudelle

Bloggaaja, toimittaja, kirjailija, personal trainer… Jenny on huikea monen asian osaaja! Jennyn blogi on juuri sellaista mistä mäkin pidän. Hetkeen tarttumista ja hulluttelua, syvällisiä elämän tärkeitä asioita, rakkautta, unelmia. Ehkä inspiroivin ja luetuin blogi mun osalta. Jenny huokuu hyvää fiilistä ja elämästä nauttimista, tykkään!

Emmi Lehtomaa / Emmilandia

Tykkään syventyä asioihin, tykkään pohtia elämää ja haastaa itseäni. Emmi antaa muille paljon ajattelemisen aihetta ja loistavia oivalluksia sekä harjoitteita oman elämän kehittämiseen. Emmi on myös monen asian osaaja ja etevä uranainen, kuka kehittää itseään koko ajan. Hän inspiroi huimasti etenkin omien unelmien toteuttamiseen uran osalta.

Noora Kenttämaa / Shapeup

Noora on helposti lähestyttävä ja hyvin maanläheinen tyyppi täynnä energiaa. Nooran jutuissa on helppo pysyä mukana ja koenkin, että hänen kanavansa ovat sellaisia mitkä sopivat kaikkien seurattavaksi. Hän on osoittanut hienosti mallia myös siitä kuinka hypätä uuteen ja tehdä uraa hyvinvoinnin parissa.

Tomi Kokko

Uskon, että tässä on monille tuttu nimi. Tomi on tehnyt aivan huikean työn omien unelmien eteen ja koenkin, että hän on äärimmäisen loistava esimerkki siihen kuinka unelmia laitetaan toteen. Tomi tekee juuri siten kun itsestä tuntuu hyvälle, tekee valtavasti töitä, hänen intohimonsa välittyy aivan koko ajan. Täysillä. Tietoa, vinkkejä ja apua omaan elämään saa niin paljon kuin jaksaa itse vain lukea tai katsoa videoilta. Hän on tietyllä tavalla kadehdittava persoona, aivan huikea esimerkki meille jokaiselle! Häntä kuuntelemalla todellakin tekee mieli laittaa kaikki peliin.

Sini-Maria Limnell

Unelma Itsestä -valmennuksesta tuttu. Ehkä iloisin ihminen ketä olen koskaan tavannut. Hänen kanssaan ollaan todella tavattu siis ihan kasvotusten ja Sini on aivan ihana, kannustava ja huikea persoona. Todellakin on ottanut elämänsä omaan hallintaan jättämällä elämän Suomessa taakse ja reissaamalla pitkin maailmaa. Niin mahtavaa! Omilta matkoiltaan jakaa meille muille inspiraatiota mitä erikoisemmista paikoista. Hän on juuri sellainen ihminen keneltä voisin kysyä apua ja neuvoja asiaan kuin asiaan.

Marjaana Lehtinen

Marjaana on hyvin motivoiva, tsemppaava ja saa todella tuntemaan itseni riittäväksi. Hän on tämän vuoden Miss Plus Size voittaja ja hyvinvointia tukevien valintojen lisäksi puhuu kuitenkin juuri siitä mikä todella on tärkeää: itsensä rakastamisesta ja hyväksymisestä. Hyvin inspiroiva ihminen ja minuun kolahtaa saman tyylisen taustan vuoksi sekä tulevaisuudenkin kannalta hän vaikuttaa hyvin samaistuttavalle.

Lotta Merenmies

Aikoinani törmäsin Lottaan hänen muodonmuutoksen vuoksi: paljon painoa pois ja kisalavoille nousu. En uskonut sen olevan mahdollista, mutta hän näytti mulle, että kyllä se on! Aivan huikea muutostarina. Nyt luo todella mielenkiintoista uraa, jota on ilo seurata. Lotta on rehellinen, aito ja antaa paljon motivaatiota siihen, että kaikki on mahdollista.

Joosua Visuri / Ristiote

En hirveästi seuraa miehiä, mutta Jope on kyllä innostava. Hän on rauhallinen ja lempeä, mutta kuitenkin vähän sellainen huumoriveikko. Häneltä saa paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita omaan arkeen sekä hän on loistava esimerkki siitä mitä kaikkea meidän keho pystyykään tekemään. Koen, että hän vilpittömästi haluaa ihmisille hyvää oloa ja on todella hyväsydämisen oloinen. Lisämaininta Ristiote youtube-kanavasta! Hyvää, toimivaa ja helposti ymmärrettävää asiaa hyvinvoinnista. Tämmöistä kanavaa kyllä kaivattiin ja olen niin iloinen, että nuoremmille ihmisille on myös järkevämpää katsottavaa.

Nana Heikkilä / Superfitme

Nana on pirtsakka tehopakkaus, joka todella antaa elämästä ihanan kuvan, mitä vain voi tehdä. Hän näyttää hienosti sen, kuinka pienimmistäkin asioista voi nauttia ja olla kiitollinen. Nanalla on hyvä maanläheinen ote hyvinvointiin ja siten inspiroikin varmasti monia. Häneltä saa paljon konkreettisia vinkkejä jos vaan pysyy kuulolla.

Annette Evokari / Annann

Annette on mulle aika uus tuttavuus, mutta ai että miten ihanan energinen nainen! Olen hänen kanssaan todella paljon samaa mieltä asioista ja siksi häntä onkin ilo seurata. Hän puhuu paljon ylipainosta, elämäntapojen muuttamisesta tms. ja saankin häneltä paljon ajateltavaa sen osalta. Todella fiksuja ja hyödyllisiä ajatuksia.

Anni Vallius / Avatraining

Anni kuvailee itseään positiivisen kehonkuvan lähettiläänä. Ja siihen hän onkin ottanut jo hyvän asenteen, Anni todella puhuu paljon itsetuntoon, ulkonäköön, painoon tms. liittyvistä asioista. Hänen kaltaisia ja/tai samalla asialla olevia ihmisiä tarvitaan enemmän. Anni näyttää hienoa mallia siitä, kuinka mitä vain voi saada aikaan ja elämässä voi vaikuttaa muidenkin elämään positiivisella tavalla. Erilaiset esikuvat -kamppanja on loistava idea!

 

Inspiroivaa uutta viikkoa! – Krista

 

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Inspiroivat ihmiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s