Kokeilussa terveyspasta

Yhteistyössä Slim pasta Suomi. https://www.facebook.com/SlimPastaSuomi/

Mietin hetken aikaa teenkö tätä yhteistyötä. Liputan kuitenkin täysin ”tavallisen” ruoan puolesta ja todellakin pastaa, perunaa, riisiä tms. saa syödä. Siksi tällaisen tuotteen, joka korvaa pastan kokeiluun otto ei ollutkaan niin yksinkertaista. En halua välittää ihmisille sitä tietoa, että sitä oikeaa pastaa ei voi syödä. Kyllä voi, mutta annoin silti mahdollisuuden tällekin tuotteelle. Jotkut kuitenkin välttävät pastaa ja etsivät sille korviketta sekä olin kuullut tästä paljon.

pasta2.jpg

 

pasta.jpg

Oodotukset oli aika korkealla, sillä tuote lupaa kuitenkin hyvää makua ja lähes pastanomaista koostumusta.

Sain sitten erilaisia vaihtoehtoja kokeiluun ja paria näistä kokeilin. Tein mm. kanapersikkapastaa, kanakeittoa ja pestopastaa parmesanjuustolla sekä tomaatilla. Lopputulokset oli ihan ok. Täytyy sanoa, että tämä tuote ei tule meillä aktiiviseen käyttöön. Ensinnäkin syön tavallista pastaa ja toiseksi tämä oli kuitenkin hieman mitäänsanomaton. Jos en söisi oikeaa pastaa niin saattaisinkin käyttää tätä.

Tämä pasta on siis näissä paketeissa pakattuna erilliseen muovitaskuun. Ne näyttävät jo valmiilta pastalta ja vaativatkin vain minuutin kuumentamisen. Kuitenkin niissä oli hieman erikoinen haju niin jännitti mikä on lopputulos. Tämän johdosta lopputulos kuitenkin yllätti, eihän se ruoassa maistunut tai haissut miltään. Mitä koostumukseen tulee niin minusta se oli sellainen kuminen kuitenkin. Tosin voi olla, että tarkkailin asiaa hieman tarkemmin, sillä tiesin tämän olevan erikoistuote. Jos en olisi tiennyt, en olisi ehkä huomannut eroa.

pasta3.jpg

 

pasta4.jpg

Nämä Slim pastat ovat kasviperäisiä eivätkä siis sisällä gluteenia. Niissä on vähän energiaa ja vähän hiilihydraatteja. Valittu myös UK:ssa vuoden terveystuotteeksi 2016.

En oikein osaa sanoa näistä sen enempää. Jos tavallinen pasta ei syystä tai toisesta ole käytössä, kannattaa kokeilla jos tämä voisi sen korvata. Tällä saa kuitenkin lisää syötävää lautaselle ja mahan täytteeksi. Koostumus oli ehkä minulla se juttu, jolle en syttynyt. Voi olla, että olin vain liian tarkkana kokeilemassa ja se häiritsi asiaa. Joskus jos aloitan tiukemman ruokavalion niin saatankin ottaa nämä käyttöön. Toisaalta taas vähäkalorinen sekä -hiilarinen tuote, joten siihen nähden hyvä.

Jos sinua alkoi kiinnostaa kokeileminen niin näitä on saatavilla useista paikoista; netistä, kaupoista, apteekeista. Kannattaa googletella niin ostopaikkoja löytyy!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s