Kysymyksiä ja vastauksia

Pyysin teitä laittamaan mulle kysymyksiä liittyen ihan mihin vain mun elämässä. Kokosin tähän mielenkiintoisimmat sekä eniten kysytyt kysymykset.

Sitten suoraan asiaan!

Voisitko kertoa enemmän Jukan ja sinun parisuhteesta; tapaaminen, hankaluudet, mikä on parasta? 

Aion kirjoittaa tästä loman jälkeen ihan oman postauksen. Lyhyesti tavattiin kolme vuotta sitten netissä, suhde eteni hyvin nopeasti samaan aikaan yhteenmuuttoon sekä kihloihin. Muistan ikuisesti sen ensimmäisen kerran kun nähtiin. Olin varautunut jälleen kerran pettymään, mutta toisin kävi. Jukka tuli siis Kouvolasta rohkeana suoraan yöksi ja mähän asuin silloin vielä vanhemmilla. Eli hän näki heidätkin heti. Olin Jukkaa vastassa Lahden bussiasemalla ja heti ensimmäisenä Jukka anto pusun. Koin, että se oli jotenkin hyvin erilaista ja tiesin silloin, että tästä tulee jotain enemmän. Meillä oli niin hyvä yhteys heti.

Hankaluuksia ei juuri ole. Suurimmat liittyy siihen, jos haluan lähteä ulos kavereiden kanssa, sillä Jukka ei niin välitä tuosta juhlimiskulttuurista ja hän haluaisi olla kahdestaan. Toinen juttu on se, että olen sotkuinen ja Jukka taas ylisiisti…

Tässä on niin paljon hyvää, mutta lyhyesti on hieno tuntea, että mä kelpaan tämmöisenä ja Jukka on ensimmäinen mies kuka aidosti on nähnyt mun ulkonäön/kilojen alle. Vihdoinkin, mua rakastetaan muhkuineen ja löllöineen. Lisäksi on hienoa miten osataan ottaa toinen niin hyvin huomioon, asioista keskustellaan ilman huutoa, toista ei loukata edes ärsyyntyneinä, meillä on aina tosi hauskaa ja halutaan tulevaisuudelta samoja asioita.

Aiotko tarjota joskus valmennuksia/treenejä/luentoja?

Aion. Näillä näkymin ensi vuonna alkaa isommassa mittakaavassa, tosin mun omalla tyylillä. Ja toki nyt on menossa ne hyvinvointi-illat Kouvolassa! Ja ensi kuussa on Lahdessa eräs juttu jossa olen puhumassa ja menossa mukana, kerron siitä lisää sitten myöhemmin.

Mitä ruoka-aineita löytyy aina jääkaapista/kuivakaapista?

Kananmunat, kana, salaattitarpeet, mustikat, kaurahiutaleet, öljyt, basmatiriisi, banaani, pähkinät, kasviksia, riisikakut, leikkele, juusto, proteiinipatukat…

 

kys2

Mikä on parasta bloggaamisessa? Entä haastavinta?

Parasta on ehdottomasti se jos/kun pystyn hyvällä tavalla vaikuttamaan jonkun toisen elämään. Ne sadat viestit mitä mäkin olen saanut teiltä, joissa mua kehutaan, kannustetaan, kiitetään tms. on ihan huippuja! On se hieno tunne, jos joku saa omaan elämään inspiraatiota mun avulla. Ja olenhan tämän kautta tavannut paljon ihmisiä!

Haastavinta en osannut valita. Toisaalta se, että haluaisi saada omat kirjoitukset mahdollisimman monen tietoisuuteen ja se vaatii töitä. En kuitenkaan halua tuputtaa itseäni joka paikkaan koko ajan. Mutta periaatteessa niin pitäisi tehdä. Lisäksi todella moni lukee kirjoituksiani ja laittaa viestiä, hienoa ja merkittävää toki sekin, mutta aina parempi jos ihmiset innostuisivat lisää kommentoimaan, tykkäämään ja jakamaan julkaisujani. Sitten toki on myös ajan saaminen tätä varten, sillä postaus ei synny hetkessä ja elämässä on kuitenkin paljon muutakin. Sekä vertailu muihin bloggaajiin… Toi tekee paremmin kun mä, miksi ees yritän? Eihän mulla oo ees kallista kameraa niin mulla on huono blogi.

Kadutko elämäntapamuutostasi koskaan? Ikävöitkö mitään vanhassa elämässä?

En kadu. Joskus ikävöin vanhaa kaupunkia jossa asuin sekä ystäviä ja yhteistä aikaa heidän kanssa. Valmiutta tosta vain lähteä kaverille kylään tai soittaa nähdäänkö kohta jossain.

Miten sulla on mennyt herkuttoman vuotesi jälkeen? Kehonmuutoksia, suhde herkkuihin tai onko vaikuttanut yleiseen oloon?

En oikein osaa sanoa. Päällisin puolin ihan hyvin. Tunnesyöminen on vähäisempää sekä en enää ahmi samalla tapaa kuin ennen. Kesällä herkkuja mennyt enemmän, mutta sitä ennen aika maltilla kyllä. Se ei kuitenkaan johdu samoista asioista kuin ennen, koen että suhde herkkuihin on paljon terveempi kuin ennen. Painoa on varmasti tullut lisää jonkun verran, mutta en tiedä kuinka iso osa on herkuttelusta johtuvaa. Kuitenkin olen liikkunut nyt vähemmän sekä ollut henkisesti huonovointisempi. Olosta huomaa nykyään paljon helpommin sen, että on syönyt herkkuja. Niin siinä hetkessä kuin seuraavana päivänä. Loman jälkeen aion ehdottomasti vähentää herkuttelua, sillä se kohentaa yleistä oloani niin paljon.

Valitse kumpi on tärkeämpää: perhe vai työ? 

Ehdottomasti perhe. En millään pärjäisi ilman perhettä ja haaveilen niin paljon siitä, että joskus Jukalla ja mulla on lapsi. Ihmisiä elämässä ei voita mikään ja mulle on sattunut mahtava perhe. En usko, että työ koskaan voisi antaa mulle samaa hyvää fiilistä.

Enempää miettimättä listaa neljä asiaa, mitkä harmittavat sinua liittyen omaan hyvinvointiisi tai yleisesti kaikkien hyvinvointiin. 

Se kun ihmiset haukkuvat itse itseään. Se miten ihminen tekee itse itselleen hallaa mm. syömällä huonosti tai tekemällä vuosien ajan itselle epämieluista työtä. Se, että ihmiset yrittävät niin usein löytää oikotietä onneen eivätkä ole valmiita tekemään töitä sen asian eteen. Se, että lapset saavat nykyään enemmän kaikkea epäterveellistä ravintoa ja yhä enemmän tuijottavat vain pelikonsoleja tms. eivätkä liiku.

Kiitos kysymyksistä! Niitä saa aina laittaa mulle jotakin kautta ja voin vastailla yksityisestikin.

Leppoisaa lauantaita! Ps. illalla toinen blogiteksti ulos. – Krista

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s