Rusketusta kesään!

Yhteistyössä Sunkissed Suomi.

Jotkut saattavat muistaakkin, että posti toi minulle itseruskettavaa. Vihdoinkin olen päässyt kokeilemaan. En ole aikaisemmin kokeillut itseruskettavia, sillä ajattelin että ne ovat hankalia ja huonoja. Nyt kuitenkin mieleni on täysin muuttunut!

sunkissed3.jpg
Oikealla oleva mousse pääsi ensimmäisenä kokeiluun. Vasemman puolimmainen on hieman tummempi, kosteusvoiteen omainen eikä heti jätä väriä ihoon. Tuotteiden kuuluisi antaa vaikuttaa useamman tunnin ajan.

 

Olen itse hyvin vaalea, etenkin jaloista. Ongelma auringonotossa on se, että palaminen on hyvin todennäköistä, hyvä ruskettuminen ei. Nyt pääsin kokeilemaan pientä oikotietä ja se näyttää toimivan!

Sain kokeiluuni Sunkissedin medium vahvuisen moussen sekä tummemman dark voiteen. Koska olen vaalea niin kokeilin moussea. Sen väri oli heti aika tumma, hieman pelästyin ennen levitystä. Yllätyksekseni mousse oli hyvin helppo levittää ja lopputulos oli todella hyvä! Monet itseruskettavat ovat jotenkin oransseja, mutta tämä ei ja näyttää täysin luonnolliselta. Voi olla, että tämän kokeilun jälkeen saatan kokeilla vielä voidemaista tummempaa itseruskettavaa. Lopputulos ei kuitenkaan ole liian pysyvä niin helposti uskaltaa kokeillakin mikä juuri minulle sopii. Nyt kuitenkin nautin sopivan ruskeasta ja heleästä ihosta moussen avulla! Jos kokeilen sitä toista niin laitan fiiliksiä sekä kuvia muissa kanavissani. (Instagram @kohonenkrista)

Tärkeintä itseruskettavan käytössä on hyvän pohjan luominen. Iho kannattaa kuoria sekä kosteuttaa hyvin ennen rusketuksen levittämistä. Ensimmäisellä kerralla itselläni oli hieman kuivuutta yhdessä kohdassa ja silloin mousse hieman pakkaantui siihen. Joten seuraavaa levitystä varten kunnon kuorinta ja kosteutus. Mukana tuli levityskinnas ja sillä homma sujuikin nopeasti. Siitä jäi erittäin miellyttävä lopputulos. Tuotteet lupaavat noin viiden päivän vaikutusta, saunassa kuitenkin itselläni rusketus haaleni huomattavasti. Varmasti normaalia, mutta kannattaa huomioida.

 

sunkissed.jpg

sunkissed2.jpg
Luonnonvalo, ilman muokkausta. Medium mousse toisessa jalassa.

 

Huomattava, mutta luonnollinen ero oikeaan ihonväriin verrattuna.

Sunkissed tarjoaa erilaisia tuotteita ja kannattaakin kokeilla mikä toimii itselle parhaiten. Mousse vai voide? Medium vai dark? Kuinka kauan rusketus pysyy?Tuotteisiin pääsee tutustumaan sekä niitä saa hankittua itselleen seuraavista paikoista: Sokos&emotion, Prisma sekä Stockman. (Verkkokaupat myös)

Jos sinulla syystä tai toisesta ei onnistu ihan oikean rusketuksen hankkiminen tai haluat kokeilla itseruskettavia, niin tässä erittäin hyvä vaihtoehto. Täytyy sanoa, että on mukavaa kun iho näyttää ruskettuneelta. Tykästyin kovasti! -Krista

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s