Hetkestä nauttimista ja herkullista ravintoa!

Yhteistyössä  Mama Bear (Tampere)

Viime viikon Tampereen reissu oli aivan huikea! Pääsin tutustumaan paikalliseen uudehkoon yritykseen ja täytyy sanoa, että ihastuin täysin ❤ Aina kun eksyn Tampereelle lupaan käydä tässä paikassa!

Kävin toisen bloggaajan Janitan kanssa tutustumassa Mama Beariin. Voisi sanoa, että Mama Bear on paikka, jossa ihminen otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon ja se tarjoaa paljon mahdollisuuksia parantaa omaa hyvinvointia. Anne Pajari ja Kirsi Nurminen ovat paikanpitäjiä, molemman alan vaihtajia ja yhdessä päättivät perustaa yrityksen Tampereen Laukontorin kupeeseen. Siellä on viikkotuntijärjestelmällä erilaisia tunteja, joista voi valita mieleisensä sekä joskus järjestetään pidempiä kursseja. Anne on vastuussa mindfulnesstunneista sekä kahvilanpuolesta, Kirsi taas vastaa rentoutus- sekä method putkistotunneista. Paikassa on mahdollisuus myös omaan henkilökohtaiseen valmennukseen sekä miellyttävämmän kokoustoiminnan järjestämiseen. Puurobistro kahvilassa on paikan oma juttunsa. Toki erilaisten puurojen lisäksi sieltä saa paljon muutakin. Pyysin, että meille järjestetään heidän toimintaansa kuvaava ja heidän näköisensä hetki. Se oli todella hyvin käytetty muutama tuntinen ja inspiroi aivan valtavasti!

 

mama2

mama7

mama3

 

Aluksi keskustelimme inkiväärishotteja nauttien siitä miten Mama Bear on saanut alkunsa ja mitä kaikkea siellä tapahtuu. Huomasin heti kuinka Kirsi ja Anne ovat itse niin innoissaan heidän yrityksestään ja minusta oli hienoa, kun he sanoivat, että työ ei tunnu edes työltä. Sain meidän keskustelusta hirveästi inspiraatiota ja ideoita siihen mitä mä ihan oikeasti haluan tehdä tulevaisuudessa. Unelmia todellakin pitää tavoitella! Niin hekin ovat tehneet ja nyt heillä on upea paikka jossa jakaa omaa osaamista, tietoa ja taitoa.

Keskustelun jälkeen pääsimme osallistumaan noin puolen tunnin mittaisille tunneille. Ensin oli mindfulnessia, jossa teimme erilaisia harjoituksia. Se oli vapauttavaa antaa ajatusten ja tunteiden virrata, mutta ilman että niihin takertuu. Oli vain minä juuri siinä hetkessä. Tämän jälkeen teimme rentoutusharjoituksen, jonka aikana olisi voinut melkein nukahtaa. Tuntien jälkeen oli aivan mahtava olo. Se paikka ja tilanne oli niin rento ja rauhoittava.

 

mama17

mama6

mama5

 

Hetkien jälkeen saimme nauttia Mama Bearin herkullisista tarjottavista. Tarjolla oli raakakakkuja, raakasuklaata, suolaisia sekä makeita puuroja, smoothieita, vanukkaita… olisin voinut syödä kaiken! Ja parasta oli tietää, että mä on tehty oikeasti hyvistä ravinnerikkaista aineksista, joten sekin lisäsi nautintoa. Otin itselleni suolaisen puuron, jossa oli parmesaania, ilmakuivattua kinkkua ja pestoa sekä jälkiruoaksi mangoraakakakkua ja raakasuklaata. Olin hieman epäileväinen suolaisesta puurosta, mutta se oli ihan taivaallisen hyvää! Makeat raakaherkut on lähes aina loistavia ja nytkin sain nauttia varmaankin kaikista parhaimmasta raakakakusta mitä olen koskaan syönyt. Sen koostumuskin oli niin kevyt ja pehmeä! Olin aivan taivaassa tällaisten ruokien kanssa.

On ihanaa käydä paikoissa tai tapaamisissa, joiden jälkeen jää jotain oikeasti käteen. Ei vain muisto siitä, että kävin jossain tai täynnä olevaa mahaa. Tässä olikin hienoa juuri se, että vielä viikonkin jälkeen muistelen sitä mitä me koimme. Sain niin paljon inspiraatiota siihen mitä voisin ihan omassa arjessa tehdä ja kuinka voisin lähteä jahtaamaan omia unelmia. Sekä sain toki maittavia ideoita siihen mitä kaikkea sitä kotonakin voisi kokkailla ja kuinka herkutella terveellisemmin. Aion pitää näistä ajatuksista kiinni ja toteuttaa niitä omassa arjessa. Kiitos tästä kuuluu Annelle ja Kirsille, että olivat lämmöllä ja sydämellä läsnä siinä hetkessä ja jakoivat meille omia ajatuksiaan joista sain itsekin kiinni.

 

mama8

mama10

mama9

mama13

mama11

mama14

mama15

 

Olen aiemminkin ollut todella innoissani raakaruoasta ja terveellisemmästä kokkailusta. Nyt minulle kuitenkin oikein tuli inspiraatiota siihen lisää ja haluan kokeilla kotona terveellisempien herkkujen valmistusta. Jos kesän aikana saisin aikaan yhtä maukkaan raakakakun kuin mitä me saimme Mama Bearissa nauttia? Lisäksi se suolainen puuro on pyörinyt mielessäni koko viikon! Vaikka olen vannonut makean puuron nimeen aina, niin nyt ajattelin kotonakin antaa mahdollisuuden uudelle. Tosin en tiedä saanko siitäkään yhtä maistuvaa kuin mitä meille tarjottiin, mutta yritän!

Mun elämässä on hyvin vahvasti aina läsnä stressi, kiire, aikataulut, suunnitelmat, tulevaisuus. Havahduin todella vahvasti meidän mindfulness- ja rentoutushetken aikana siihen, että elän liikaa tulevaisuudessa sekä laitan kehoni liian suureen puristukseen. Iso osa kiirettä ja stressiä on aivan itse luotua kaikella ylimääräisellä sekä sillä, että ei osaa pysähtyä. Mietin ihan liikaa sitä mitä teen illalla, huomenna, ensi viikolla ja kasaan paineita sekä kiirettä. Harvoihin hetkiin keskityn oikeasti täysillä, sydämellä.

Kaipaan todellakin sitä pysähtymistä, hetkestä nauttimista ja tietoista läsnäoloa. Tämä kaikki meneminen ja kiire rasittaa vahvasti mun hyvinvointia, terveyttä, aivojen toimintaa, muistia ja kykyä toimia sekä nauttia elämästä.

Ainoa hetki jolloin oikeasti elän on nyt. Siihen pitää tarttua. Kyllä seuraava tunti, huominen ja ensi viikko tulee itsestään. 

 

Sain tunneilta hieman vinkkiä siihen kuinka ihan arjessa voi ottaa aikaa itselle, omille tunteille ja ajatuksille. Aion myös opiskella näistä asioista lisää itse. Tietoista heräämistä siihen omaan arkeen ja ihan tavallisiin askereisiin. Joskus voisi ottaa oikeasti myös aikaa sille, että pitää itse itselleen rentoutus- tai mindfulnesstunnin tai mahdollisesti käy jollakin pidetyllä tunnilla. Noiden tuntien jälkeen olo oli niin hyvä, kevyt ja niin vapautunut! Ne oikeasti helpotti. Haluan kokea sitä useammin.

Jos teillä on mahdollisuus niin käykää ihmeessä tutustumassa Mama Beariin Tampereella. Aivan upeat pitäjät, ihania tunteja, rauhallinen paikka, maukasta terveellistä ruokaa ja sieltä varmasti lähtee onnellisena sekä tyytyväisenä pois.

Kiitos, että sain kokea tämän ja nyt voin käyttää oppeja sekä kokemusta hyödyksi myös kotona! – Krista

 

mama16.jpg
Ihanat Anne ja Kirsi!

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s