Mitä tahdot elämältä?

Me oikeasti eletään täällä vaan kerran. Vaikka elämää pitää rakentaa myös tulevaisuutta ajatellen, niin silti pitäisi nauttia juuri tästä hetkestä. Sillä tämä hetki on se mitä meillä on. Meillä ei ole mitään muuta.

Kuinka usein sä mietit sitä mitä sä oikeasti tahdot elämältä? Toteutuuko ne?

Mä oon tätä nyt pidempään pohtinut. Ensin tuntui siltä, että mä haluan vaikka mitä! Pitäis olla tuota ja tuota, ostaa sitä ja tätä, päästä sinne ja tonne. Mutta sitten kun aloin miettimään mitä mä ihan OIKEASTI tahdon niin loppujen lopuksi lista onkin aika lyhyt.

Ehkä näissä todellakin se laatu ratkaisee. Ei määrä. 

Mä haluan elämältä kolmea asiaa siis oikein kunnolla. Ensimmäinen on se, että saan nauttia mulle läheisistä ihmisistä mahdollisimman kauan ja tehdä heille hyvää. Mä haluan saada aikaan heidän kasvoilla hymyä ja sydämessä lämpöistä fiilistä. Mä haaveilen siitä, että joskus voisin kiittää kunnolla mun vanhempia kaikesta siitä mitä he ovat mun vuoksi tehneet. Mulla on vaan niin upeat vanhemmat ja mun mielestä he ansaitsisivat paljon enemmän kuin kykenen antamaan. Tahdon panostaa perheen yhteiseen aikaan ja siihen, että me saataisiin yhdessä nauttia elämästä ilman stressiä ja kiirettä. Tähän samaan voisi laskea myös Jukan. Jos et tiedä miksi, lue edellinen postaus.

Toisena tahdon tehdä mahdollisimman paljon hyvää myös muille. Sellaisella tavalla mikä on mulle mielekästä ja missä tiedän olevani hyvä. Sen takia kirjoitan tätä blogia, teen haastatteluja lehtiin ja yritän luoda tulevaisuutta hyvinvoinnin parissa. Tahdon kouluttautua monipuolisesti hyvinvointialalle sekä panostaa kunnolla eri kanaviini. Toki nämä on sellaisia asioita sitten mitkä vaativat rahaa. Koulutukset sekä kuvausvälineet eivät kuitenkaan ole halpoja. Mutta mä olen päässyt jo hyvin alkuun! Ja ainakin omasta mielestä saanut paljon aikaan. Mä haaveilen kuitenkin siitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja tapaamaan heitä. Sellaisia keille voin olla avuksi ja inspiraationa sekä sellaisia keiltä saan itse inspiraatiota. Olisi upeaa joskus tavata heitä keitä mä ihailen syvästi. Mä tahdon tehdä positiivisen vaikutuksen joidenkin elämään ja tavata heitä ketkä tekevät samaa minulle. 

Kolmanneksi on se oman perheen perustaminen. Kuitenkin omien lasten saaminen on mulle iso juttu ja toivon, että joskus tulevaisuudessa saan olla äiti. Elää elämää yhdessä perheen kanssa.

onni2

Ihmisillä on varmasti joka päivä asioita joita he tahtovat. Niitä tulee mieleen ihan arjessakin tai mielessä pyörii vuosia joku tietty asia. Mäkin tahtoisin saada itselleni vohveliraudan sekä omaa muutosta muistuttavan tatuoinnin! On mullakin siis tämmöisiä ”pienempiä” juttuja. Mutta noi kolme mistä ensin kerroin on niitä mistä pidän kiinni. Täysillä.

Nyt vanhempana on muuten todella vaikea pyytää itselleen mitään! Oikeasti mä niin tahtoisin sen tatuoinnin tai hyvän järkkärin kuvaamista varten. Olen jo nämä valinnutkin. Tai olisi mahtavaa päästä tapaamaan jotakin inspiroivaa ihmistä. Mutta silti aina yrittää tehdä valintoja muut edellä jos on mahdollisuus yhden toiveen toteutumiseen. Olisi kiva jos pääsisi perheen kanssa mökille tai hotellilomalle. Tai että mun vanhemmat pääsisi kahdestaan jonnekin. Tai sitten, että Jukka pääsisi treenaamaan oman idolinsa kanssa. Miksi onkin niin vaikea joskus laittaa omat tahtonsa edelle? Koska välittää muista niin paljon. – Krista Kohonen

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s