Voimavarana kumppani

 

Joskus se arki iskee päin kasvoja. Yritän pysyä positiivisena ja löytää asioista sekä tilanteista aina jotain hyvää. Yksi huono hetki ei tee automaattisesti koko päivästä huonoa.

Tälläkin viikolla minulta on kysytty, että miten olen saanut elämästäsi kiinni ja tehtyä tällaisia muutoksia. Tajuan taas sen kuinka upea ihminen mun vierellä on. Vaikka kukaan ei mun puolesta ole voinut mitään muutoksia tehdä enkä voi laittaa onneani toisen käsiin, niin silti olen äärettömän kiitollinen. Just siitä tyypistä, kuka iltaisin kömpii mun kainaloon. 

Mä oon aina kokenut tarvitsevani paljon tukea ja apua läheisiltä. Tällä hetkellä, kun mulla on se yksi kenen kanssa vietän lähes kaiken ajan, niin olen huomannut hänen merkityksen. Miten suuri vaikutus sillä toisella ihmisellä on suhun ja sun elämään. Siihen miten näet ja koet elämän sekä ennen kaikkea itsesi.

Tuntuu hyvältä kelata aikaa taaksepäin ja miettiä miten mua on tässä suhteessa kohdeltu. Mä oon saanut niin paljon rakkautta, lämpöä ja tukea. Ja mulla on todella vahva tunne siitä, että näin on jatkossakin. Se, että kumppani arvostaa sua, miettii sinun mielipidettäsi, kuuntelee, ottaa syliin sekä kannustaa on todella tärkeää.

Jukka ei ole kertaakaan sanoillaan tai teoillaan pettänyt mun luottamusta tai satuttanut mua. Hän ei ole kertaakaan moittinut ulkonäköäni tai sitä millainen olen ihmisenä. Hän ei ikinä huuda eikä pyydä parempaa. Kaikki tämä tuo mulle turvallisen ja hyväksytyn olon. Tuo ihminen rakastaa mua oikeasti juuri tämmöisenä.

Mulle tämä on todella harvinainen tunne. Se, että joku kohtelee näin kauniisti eikä tee mulle pahaa. Näyttää sen rakkauden ja välittämisen. Joka päivä.

Ainoa asia mistä saan kuulla on se, että olen vähän liian sotkuinen. Tiskit ja pyykit pitää laittaa kuulemma heti paikoilleen. On aika hyvin jos tämä on ainoa asia mussa on ”vikana”.

 

jukka2.jpg

 

Mulle tulee todella hyvä olo, kun kirjoitan tätä. Mä en ehkä joka päivä tajuakkaan olla tarpeeksi kiitollinen siitä, että mun elämään on sattunut tällainen henkilö. Se ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Toki suhteen eteen on aina tehtävä töitä, ei meilläkään ole vain pinkkiä ja sydämiä. Mutta joskus mietin, että koska herään tästä unesta tai milloin tämä viedään multa pois.

Menneisyyden kokemukset varjostaa aina joskus sitä, että ei osaa täysillä nauttia. On vaikea luottaa siihen, että tämä mies on aidosti tässä, mun kanssa.

Mä elän kuitenkin tässä hetkessä, juuri tänään, juuri tämän ihmisen kanssa. Hänestä mä saan paljon voimaa ja tukea juuri siihen arkeen missä sitä eniten tarvitsee. Me elämme kuitenkin lähes kaiken ajastamme siinä ”tavallisessa” arjessa, joka puskee päälle todella paljon kaikenlaista. Joskus tulee jotain sellaistakin mitä täytyy jakaa toisen kanssa. Jotain sellaista mistä ei selviä tai edes halua selvitä yksin.

On äärimmäisen hienoa jos vierellä on ihminen kenen kanssa jakaa kaikki asiat ja kenestä saa voimaa mennä eteenpäin. Joku joka tuo paljon hyvää elämään ja saa hymyilemään. Joku kenen vierellä voi tuntea olonsa kaikella tapaa hyväksi. Joku kenen katseesta näkee, että ”Mä olen tässä sua varten”. – Krista Kohonen

 

18817786_1344184212330223_422800853_o

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s