Estejuoksua Kouvolassa!

Tämä on tehty yhteistyössä Kympin Naisen kanssa. http://kympinnainen.fi/

Viime viikon lauantaina osallistuin Kouvolassa Kympin nainen liikuntatapahtumaan. Se oli ensimmäinen kerta, kun osallistuin noin isoon tapahtumaan jossa muiden kanssa liikutaan. Liikunta ryhmässä ei kuitenkaan ole edelleenkään minulle itsestäänselvyys: Osaanko minä? Katsooko joku? Olenko huono?

Mutta tämä oli ihana kokemus! Olisin valmis vaikka heti menemään uudestaan. Tosin menoa haittasi hieman se, että olin ollut viikon kipeänä ja vieläkin puolikuntoinen.

 

kymppi2.jpg

kymppi8

 

Osallistuttiin uutuuteen estejuoksuun. Se oli todella mielenkiintoista ja sai seuraltani paljon hyvää palautetta! Huomasin kuitenkin itsestäni, että en vieläkään ole valmis tekemään kaikkea niin, että muut ”katsovat”. Kun ryhmänä mentiin esteestä toiseen, kiersin osan niistä sillä en vain uskaltanut muiden silmien alla tehdä sitä. Jos olisimme olleet kavereiden kesken, olisin tehnyt kyllä kaiken niin hyvin kun oisin jaksanut. Nyt kuitenkin en siihen täysin pystynyt. Vaikka tuskin kukaan oikeasti minun suoritustani siellä olisi arvioinut… Kuljin kuitenkin koko reitin läpi ja oli silti kova suoritus. Hiki lenti ja puuskutusta oli havaittavissa!

Tapahtuma kokonaisuudessaan oli minusta hyvin järjestetty. Onneksi sää suosi, sillä kaikki niin juonto, alkulämmöt, tuote-esittelypisteet kuin itse juoksu oli ulkona. Oli ihanaa kun aurinko paistoi, ulkona sai nurmikolla nauttia tuotekassin herkuista ja kuunnella lavalta kaikuvaa musiikkia! Tapahtuman alussa oli myös mahdollisuus osallistua puistojoogaan sekä kaikille oli yhteinen alkulämmittely puiston nurmikolla. Lisäksi täytyy mainita, että lapset oli huomioitu myös tapahtumassa eli heillekin oli omaa tekemistä. Rannekkeella olisi päässyt myöskin uimaan ja saunomaan läheiseen uimahalliin sekä illan riennoissa olisi saanut alennuksia. Meiltä nämä jäi kuitenkin käyttämättä.

 

kymppi7.jpg

kymppi9.jpg

 

Estejuoksussa oli useampia esteitä jotka ylitettiin (tai kierrettiin) ja matkattiin kohti seuraavaa. Välissä oli vedenjakopiste ja lopussa saimme kaikki nauttia eväistä. Olimme todella yllättyneitä miten hyvin oli panostettu eväisiin. Alussa saatu tuotekassi sisälsi kuitenkin jo välipala- ja myslipatukoita, proteiinijuomaa ja vettä. Juoksun lopussa saimme vielä isot purkit laadukasta mehua, banaania, rahkavälipaloja sekä lakritsia. Myös tuote-esittelypisteillä sai hieman vatsan täytettä. Usein sillä ruoalla on paljon merkitystä menee minne vaan, joten oli hienoa, että eväitä oli näin reilusti tarjolla!

 

kymppi4.jpg

kymppi5.jpg

kymppi6.jpg

 

Lisää tunnelmia löydät instagramista sekä facebookista lyhyen videon muodossa!

Tietenkin täytyy vielä mainita, että tässä oltiin hyvällä asialla. Tapahtumassa lahjoitettiin Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistykselle 4000 euroa! Teemana hyväntekeväisyydessä oli ’Kohti turvallista lapsuutta 2017’.

Juoksun ja pienen evästauon jälkeen lähdimme hyvin tyytyväisinä ja hikisinä kotia kohti. Varmasti tullaan uudestaan! Kiitos tästä ihanasta päivästä ❤ – Krista

ps. Osallistu ihmeessä tällaisiin liikuntatapahtumiin omalla paikkakunnalla tai siellä minne pääset!

porukka2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s