Kiitos ja tervetuloa!

Nyt se sitten on vihdoin täällä: UUSI BLOGI!

Tässä kesti todella kauan johtuen monista asioista, nyt se kuitenkin on totta. Pieniä muutoksia vielä tulee, mutta nyt pääsee kirjoittamaan! Minun kirjoitusmotivaatio on todella korkealla ja kaikenlaisia ideoita on jo valmiina.

Haluan alkuun kiittää vielä kaikkia ketkä oli minun matkassa Better Life Choicesin kanssa. Sen aika on kuitenkin nyt ohitse. Alkuperäinen idea blogille oli se, että saisin itse purkaa omia tunteita jonnekkin. En ajatellut, että kukaan lukee sitä. Toisin kuitenkin kävi ja nyt minusta tuntuu sille, että haluan tosissani panostaa blogiini. Kiitos siis kaikille ketkä oli mukana reilun vuoden aiemman blogin parissa! Sain teiltä niin paljon enkä kirjoittaisi tätä uutta jos teitä ei olisi.

Sitten tervetuloa uuteen blogiin! Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin uuteen suomenkieliseen lyhyempään nimeen: rakastaen elämää. Halusin positiivisen ja innostavan nimen, joka sopii kaikkeen mistä aion kirjoittaa: ravinto, treeni, parisuhde, onnellisuus, elämäntapamuutos, unelmat, mieli.. Mielestäni nykyinen nimi sopii täydellisesti. Lisäksi se kiteyttää oivan asian.

Elämää kuuluu elää nauttien, rakastaen. Ja haluan itse sisällyttää siihen vielä rakkauden myös itseä kohtaan. 

Lisäksi blogin facebookkanava sekä instagram muuttuivat ja otin mukaan vielä youtuben! Paljon on siis tapahtumassa, ideoita ja unelmia riittää. Ei kuitenkaan unohdeta täysin vanhaa blogia, julkaisen lähipäivinä tänne kaikista luetuimmat ja henkilökohtaisimmat postaukset joita haluan pitää mukana. Sillä tavoin myös uudet lukijat pääsevät mukaan mun maailmaan.

Se on varmaa, että kirjoittajana olen ehkä hieman kehittynyt. Ajatusmaailmani hyvinvoinnin suhteen on myös muuttunut niiltä ajoilta, kun perustin ensimmäisen blogin. Toivon myös, että tämä uusi saa pian täysin oman sivun sekä tavoittaa yhä useampia ihmisiä inspiroiden.

Se ei kuitenkaan ole koskaan varmaa mitä käy. Nähtäväksi siis jää kuinka tämä uusi blogi kehittyy ja miten ihmiset sen ottavat vastaan. Mä olen kuitenkin valmis tähän ja ilolla teen jotain uutta.

En lupaa tästä kanavasta mitään muuta kuin, että se on aito, rohkea, täysin minä. Kirjoitan sydämenaiheista, aiheista mitkä inspiroi minua, faktoista mitä opin tai mistä minulla on jotain sanottavaa. Pyrin kuitenkin aktiivisuuteen eikä voi liikaa muistuttaa, että seuratkaa minua ihmeessä myös muissa kanavissa. Jokainen on kuitenkin tietyllä tavalla omanlainen sisällöltään.

Kaikista tuottoisin tästä kuitenkin tulee yhdessä, joten kommentoikaa, tykkäilkää ja ennen kaikkea antakaa palautetta sekä ideoita.

Olen niin innoissani. Kiitos menneestä ja tervetuloa mun matkaan!

 

” Elämä ei koostu siitä mitä sinulla on vaan sitä mitä sinä olet, mitä tunnet sydämessäsi. Rakasta elämää, se on upea!”  – Krista Kohonen

ilo

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s